Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ αβεβαιότητα για τον πόλεμο δεν επηρεάζει την ATM 2003

Η αβεβαιότητα για τον πόλεμο δεν επηρεάζει την ATM 2003

`Η φετινή Arabian Travel Market (ATM 2003), θα είναι η μεγαλύτερη`, δηλώνει η διοργανώτρια εταιρία Reed Travel Exhibitions (RTE), και προσθέτει ότι η αβεβαιότητα για τον πόλεμο δεν επηρεάζει την […]

`Η φετινή Arabian Travel Market (ATM 2003), θα είναι η μεγαλύτερη`, δηλώνει η<...> διοργανώτρια εταιρία Reed Travel Exhibitions (RTE), και προσθέτει ότι η αβεβαιότητα για τον πόλεμο δεν επηρεάζει την τουριστική έκθεση της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Matt Thompson διευθυντής διεθνών εκθέσεων του ομίλου ανακοίνωσε ότι `είναι ασφαλές να πούμε ότι η αβεβαιότητα στην περιοχή δεν έχει επηρεάσει καθόλου την Arabian Travel Market`.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Reed Travel Exhibitions, η ATM 2003 που θα γίνει στο Airport Expo, στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 6-9 Μαΐου, εδώ και τρεις μήνες έχει καλύψει έκταση μεγαλύτερη κατά 5% από την αντίστοιχη διοργάνωση του 2002.

`Πολλά από τα επιπλέον τετραγωνικά προέρχονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού που αυξάνουν τα τετραγωνικά τους για να καλύψουν τις ιδιωτικές εταιρίες που έρχονται στην έκθεση ως συνεκθέτες. Επίσης, φέτος ένας μεγάλος αριθμός από νέους εκθέτες θα λάβει μέρος, μεταξύ των οποίων η Σαουδική Αραβία, ο Καναδάς, και η Ουγκάντα`, δήλωσε ο κ. Thompson.

Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή εκθέτες από 47 χώρες μεταξύ των οποίων ξενοδοχεία, tour operators, προορισμοί, εθνικοί οργανισμοί τουρισμού, αεροπορικές εταιρίες, ναυτιλιακές και άλλες εταιρίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024