Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝέο σύμβολο επικοινωνίας των κλαδικών εκθέσεων της Helexpo

Νέο σύμβολο επικοινωνίας των κλαδικών εκθέσεων της Helexpo

Παράλληλα με την έναρξη της μεγαλύτερης ελληνικής έκθεσης στον χώρο της πληροφορικής και ψηφιακής τεχνολογίας, της Infosystem,που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2005, εγκαινιάστηκε και το νέο σύμβολο επικοινωνίας των […]

Παράλληλα με την έναρξη της μεγαλύτερης ελληνικής έκθεσης στον χώρο της πληροφορικής και ψηφιακής τεχνολογίας, της Infosystem,<...>που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2005, εγκαινιάστηκε και το νέο σύμβολο επικοινωνίας των κλαδικών εκθέσεων της Helexpo, που είναι ο άνθρωπος (Helexpo man).

Ο άνθρωπος, σαν ο τελικός αποδέκτης του συνόλου των υπηρεσιών ή προϊόντων που παρουσιάζονται σε μια έκθεση, ταυτίζεται στην περίπτωση της Infosystem, με όλους εμάς που χρησιμοποιούμε, απολαμβάνουμε, αξιοποιούμε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Ο Helexpo man είναι ο επιχειρηματίας, το στέλεχος επιχείρησης, ο σπουδαστής, ο τεχνικός, ο ιδιώτης ή ο φορέας που συμμετέχει είτε ως εκθέτης είτε ως επισκέπτης, που εφόσον επισκεφθεί την Infosystem κερδίζει… `Όπως και αν την δεις κερδίζεις`. Αυτό είναι άλλωστε το κεντρικό μήνυμα, τόσο της Infosystem, όσο και των υπολοίπων διεθνών κλαδικών εκθέσεων της Helexpo.

Με την νέα στρατηγική επικοινωνίας η Helexpo ως φορέας ανάπτυξης απευθύνει τα μηνύματά της σε εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες, προσδιορίζοντας με σαφήνεια τον πραγματικό ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024