Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟυσιαστική προσπάθεια αναβάθμισης και διεθνοποίησης της τουριστικής έκθεσης Philoxenia

Ουσιαστική προσπάθεια αναβάθμισης και διεθνοποίησης της τουριστικής έκθεσης Philoxenia

Στη Μόσχα μεταβαίνει αύριο, Πέμπτη 24 Μαρτίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo Α.E., κ. Θέμης Καρτσιώτης, προκειμένου να προωθήσει στους διεθνείς τουριστικούς κύκλους την 21η διεθνή έκθεση τουρισμού `Philoxenia` της Θεσσαλονίκης. Η προώθηση της `ναυαρχίδας` των ελληνικών τουριστικών εκθέσεων, θα…

Στη Μόσχα μεταβαίνει αύριο, Πέμπτη 24 Μαρτίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo Α.E., κ. Θέμης Καρτσιώτης,<...> προκειμένου να προωθήσει στους διεθνείς τουριστικούς κύκλους την 21η διεθνή έκθεση τουρισμού `Philoxenia` της Θεσσαλονίκης. Η προώθηση της `ναυαρχίδας` των ελληνικών τουριστικών εκθέσεων, θα γίνει μέσω του περιπτέρου της Helexpo στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 ως τις 26 Μαρτίου.

`Αλλωστε, η Philoxenia προβλήθηκε προσφάτως και στη γερμανική αγορά. Με την ευκαιρία της έκθεσης τουρισμού ITB στο Βερολίνο, τα στελέχη της Helexpo Α.Ε. πραγματοποίησαν σημαντικές επαφές για την προσέλκυση ξένων εκθετών στη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή της Philoxenia στην έκθεση του Βερολίνου, παράλληλα με άλλους φορείς και επιχειρήσεις της χώρας, όπως tour operator, ξενοδοχεία, ναυτιλιακές επιχειρήσεις και τουριστικούς προορισμούς, τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Helexpo A.E., κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, συμμετείχε τη Δευτέρα στην πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού, υπό την αιγίδα του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία, εθνικός εκθεσιακός φορέας συμμετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού, το οποίο απαρτίζεται από εκπροσώπους των σημαντικότερων φορέων του κλάδου.

Ο κ. Θωμόπουλος παρουσίασε τις προτάσεις της Helexpo για τη θεσμοθέτηση κανόνων λειτουργίας και προδιαγραφών για εκθεσιακά και συνεδριακά κέντρα, καθώς και για την προβολή του τουριστικού προϊόντος των Ελληνικών Περιφερειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024