Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Ελληνικής περιφέρειας ενισχύει η Helexpo

Την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Ελληνικής περιφέρειας ενισχύει η Helexpo

Μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν επιχειρηματικές δραστηριότητες και συνεργασίες στις χώρες της Βαλκανικής, της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης,της Παρευξείνιας Ζώνης, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, αποτελεί η 70η επετειακή […]

Μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν επιχειρηματικές δραστηριότητες και συνεργασίες στις χώρες της Βαλκανικής, της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης,<...>της Παρευξείνιας Ζώνης, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, αποτελεί η 70η επετειακή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, για τον επιχειρηματικό κόσμο της Πελοποννήσου, των Ιονίων Νήσων, αλλά και του συνόλου της ελληνικής περιφέρειας.

Η Helexpo, ανοίγει το δρόμο στις επιχειρήσεις της ελληνικής περιφέρειας προς τις 30 γείτονες χώρες της Ελλάδας, που συμμετέχουν και τιμώνται κατά τη φετινή διοργάνωση, καθώς επίσης, και μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις που την πλαισιώνουν, όπως το Global Exchange, το 1ο παγκόσμιο συνέδριο εξωτερικού εμπορίου, καθώς και το πρόγραμμα ΒΟSS.

Τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, που προσφέρει η 70η ΔΕΘ ανέπτυξε ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo, κ. Θέμης Καρτσιώτης, στους εκπροσώπους του παραγωγικού και επιχειρηματικού κόσμου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν, προχτές στην Τρίπολη, παρουσία της γ.γ. της περιφέρειας, κ. Αγγέλας Αβούρη, και προηγουμένως στην Κέρκυρα, παρουσία του γ.γ. της περιφέρειας, κ. Σωτήρη Βόσδου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων, που πραγματοποιεί στο σύνολο των περιφερειών της χώρας.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά, η Helexpo επισκέπτεται, ενημερώνει και προσκαλεί την Ελληνική περιφέρεια και τον επιχειρηματικό κόσμο της να συμμετάσχουν και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα ταυτότητα και η νέα δυναμική της ΔΕΘ.

Σήμερα, ο κ. Καρτσιώτης θα συναντηθεί και θα ενημερώσει τον επιχειρηματικό κόσμο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, παρουσία του γ.γ. της περιφέρειας κ. Χ. Κόκκινου, και την Πέμπτη τους επιχειρηματίες της Θεσσαλίας, στη Λάρισα, παρουσία του γενικού γραμματέα κ. Φώτη Γκούπα. Ακόμα, ο γενικός διευθυντής της Helexpo, κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, θα ενημερώσει τους επιχειρηματίες της Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, παρουσία του γ.γ. της περιφέρειας κ. Ανδρέα Λεούδη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024