Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤην `γέννηση` νέων εκθέσεων ανήγγειλε η Helexpo

Την `γέννηση` νέων εκθέσεων ανήγγειλε η Helexpo

Τη Μεγάλη Πέμπτη, 27 Απριλίου 2005, που βάφονται τα αυγά κόκκινα, η Helexpo παρουσίασε στις πύλες του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης τέσσερα κόκκινα αυγά, από τα οποία `γεννιούνται` οι νέες […]

Τη Μεγάλη Πέμπτη, 27 Απριλίου 2005, που βάφονται τα αυγά κόκκινα, η Helexpo παρουσίασε στις πύλες του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου<...> Θεσσαλονίκης τέσσερα κόκκινα αυγά, από τα οποία `γεννιούνται` οι νέες εκθέσεις της. Οι συγκυρίες της Aνοιξης και της αναγέννησης της φύσης, με την Ανάσταση και την αναγέννηση της ψυχής, επιλέχθηκαν ως κατάλληλη περίοδος για την παρουσίαση τεσσάρων νέων εκθέσεων, που δρομολόγησε ήδη η Helexpo και οριστικοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Πρόκειται για τις ακόλουθες Διεθνείς Εκθέσεις:

  • 70η ΔΕΘ. Η γενική έκθεση με τη μεγάλη ιστορία, αλλάζει ταυτότητα και φυσιογνωμία και γίνεται ουσιαστικά μια καινούρια έκθεση, με πάνω από 300.000 επισκέπτες (στην περσινή διοργάνωση) με 6 στοχευμένα εκθεσιακά αφιερώματα, με 3 ενότητες παράλληλων εκδηλώσεων και με ανεξάρτητο διεθνές εκθεσιακό και συνεδριακό τμήμα. Θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2005 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους εκθέτες και τους επισκέπτες της.
  • 1η Academia – Carriera. Διεθνής Έκθεση για τις Πανεπιστημιακές Σπουδές και τα Μεταπτυχιακά, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την Απασχόληση και τις ευκαιρίες επιστημονικής κατάρτισης και επαγγελματικής αποκατάστασης. Θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2005 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
  • 1η AutoΕυκαιρία. Διεθνές Σαλόνι Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου. Θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2005 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
  • 1η ΑthensWood. Έκθεση Τεχνολογίας, Συστημάτων Παραγωγής και Εξοπλισμού Επιπλοποιίας. Θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 19 Μαρτίου 2006 στην Αθήνα, στο Κτίριο της Ξιφασκίας στο πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Ελληνικού.


“Η Helexpo ανοίγει μια καινούρια σελίδα στην ιστορία του εθνικού εκθεσιακού φορέα με καινούριες εκθέσεις, που θα ενισχύσουν σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, στο πλαίσιο ενός σχεδιασμού για την πλήρη αξιοποίηση των χώρων που χρησιμοποιεί, παράλληλα με τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες ενίσχυσης των υφισταμένων εκθέσεων και ενίσχυσης του διεθνούς χαρακτήρα τους”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Helexpo, κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος.

“Οι εκθέσεις που διοργάνωσε η Helexpo μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2005, ξεπέρασαν τις προσδοκίες και τους προϋπολογισμούς σε όλους τους δείκτες (επισκεψιμότητα, αριθμό εκθετών, επιφάνεια εκθεσιακού χώρου, έσοδα, κέρδη), ενώ ελάχιστες ήταν οι ημέρες, που το Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αλλά και το Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αττικής, έμειναν χωρίς εκθεσιακή δραστηριότητα”, συμπλήρωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo κ. Θέμης Καρτσιώτης.

Να σημειώσουμε ότι η εκθεσιακή δραστηριότητα της Θεσσαλονίκης τονώνει την κίνηση στα ξενοδοχεία της πόλης και σε περιόδους δύσκολες ανεβάζει τον μέσο όρο της πληρότητάς τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024