Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΓαλλίδες γκόλφερ κέρδισαν τον αγώνα “AUTUMN CUP 2008”
Διοργάνωση του Ομίλου Γκολφ Γυναικών "Αθηνά", στη Γλυφάδα

Γαλλίδες γκόλφερ κέρδισαν τον αγώνα “AUTUMN CUP 2008”

Σε χέρια Γαλλίδων κατέληξε το έπαθλο του αγώνα γκολφ με την επωνυμία “AUTUMN CUP 2008”, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Γλυφάδας, σε διοργάνωση του Ομίλου Γκολφ Γυναικών […]

Σε χέρια Γαλλίδων κατέληξε το έπαθλο του αγώνα γκολφ με την επωνυμία “AUTUMN CUP 2008”, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της<...> Γλυφάδας, σε διοργάνωση του Ομίλου Γκολφ Γυναικών “Αθηνά” και με τη χορηγία της τράπεζας Geniki Bank.

Η Γαλλίδα Σαμπίνε Βερβέρ και η 10χρονη κόρη της, Κλαούντια, έκαναν την έκπληξη και κατέκτησαν την 1η θέση (ανάμεσα σε 45 ομάδες), αφήνωντας πίσω τους δυάδες παικτών ΑΆ κατηγορίας. Οι νικήτριες του αγώνα 18 οπών, με κανονισμό stableford, συγκέντρωσαν 49 πόντους, η 2η ομάδα, αυτή του Aγγλου Ντόχεντρι και του Γερμανού Βερτενχάουζεν, συγκέντρωσαν 46 πόντους και η 3η ομάδα (Μπουντούρης-Ευθυμιάδης) ολοκλήρωσαν τον τετράωρο αγώνα καταγράφοντας 43 πόντους.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν οι γνωστοί εφοπλιστές καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος και Aλεξ Παππάς, ο πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Διαφάνειας, Κωνσταντίνος Μπακούρης και ο διευθύνων σύμβουλός της Geniki Bank, Πατρίκ Κουστέ.

Ο Γάλλος τραπεζίτης έκανε την απονομή των επάθλων στις νικήτριες ομάδες και στον χαιρετισμό του υπενθύμισε ότι “ο Όμιλος Societe Generale, στον οποίο ανήκει η Geniki Bank, είναι πολλά χρόνια χορηγός της Γαλλικής Ομοσπονδίας Γκολφ”. Μίλησε κολακευτικά για το περιβάλλον που συνάντησε αυτός και η σύζυγός του στο γήπεδο της Γλυφάδας τα δύο χρόνια που ζουν στην Αθήνα -και κατέληξε: “Με αυτό τον αγώνα, τον οποίο όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν, έγινε μία καλή αρχή και σκοπός μας είναι να καθιερώσουμε χορηγία σε ετήσια βάση”.

Τέλος, η πρόεδρος του Ομίλου Γυναικών, κα Εύα Πολυχρονιάδου, αφού ευχαρίστησε τη χορηγό τράπεζα, δήλωσε: “Ήταν ένας αγώνας κοινωνικού γκολφ, με παίκτες που προτάσσουν την ψυχαγωγία, αλλά δεν έλειψαν και γνωστοί αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό. Το γκολφ άλλωστε είναι ένα σπορ για όλες τις ηλικίες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024