Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΓνωριμία και γευσιγνωσία με κρασιά και αποστάγματα του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα
Η έκθεση "Τα ΒορΟινά" στην Αθήνα

Γνωριμία και γευσιγνωσία με κρασιά και αποστάγματα του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα

Η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στην 8η εκδήλωση "Τα ΒορΟινά", μια γνωριμία και γευσιγνωσία με κρασιά και αποστάγματα του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα.

Για όγδοη χρονιά, τα μέλη της Οίνοι Βορείου Ελλάδος πραγματοποιούν την ετήσια εορταστική τους θεσμοθετημένη εκδήλωση στην Αθήνα “Τα ΒορΟινά”, σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν άμεσα με τους φίλους του κρασιού, επαγγελματίες και καταναλωτές, όχι μόνο από την πρωτεύουσα, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012, στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, στην Πλατεία Συντάγματος.

Πρόκειται για μια γνωριμία και γευσιγνωσία με κρασιά και αποστάγματα του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, όπου συμμετέχουν τα 37 μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, με το διακριτικό τίτλο Οίνοι Βορείου Ελλάδος.

Οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας και να γευτούν σε κάθετη και οριζόντια γευσιγνωσία, λευκούς, ροζέ και ερυθρούς οίνους, παλαιωμένες αλλά και πειραματικές ετικέτες, νέες σοδειές, τα αποτελέσματα του τρύγου 2011, καθώς και αμπελοοινικά αποστάγματα. Παράλληλα, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τα επισκέψιμα οινοποιεία του δικτύου “Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος” για να προγραμματίσουν μελλοντικά κάποιο οινοτουριστικό ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024