Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΘεμελιώνεται το νέο Μουσείο της Ακρόπολης

Θεμελιώνεται το νέο Μουσείο της Ακρόπολης

Στις αρχές του καλοκαιριού θα θεμελιωθεί το νέο Μουσείο της Ακρόπολης και θα είναι έτοιμο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, διαψεύδοντας δημοσίευμα της […]

Στις αρχές του καλοκαιριού θα θεμελιωθεί το νέο Μουσείο της Ακρόπολης και θα είναι έτοιμο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, δήλωσε ο υπουργός<...> Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, διαψεύδοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Indipendent», που υποστήριζε το αντίθετο.

Ο υπουργός δήλωσε ότι το νέο Μουσείο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί το σύνολο των Γλυπτών του Παρθενώνα, και αν συνεπώς κάποιοι στο Λονδίνο ενδιαφέρονται να μάθουν εάν έχουμε πού να εκθέσουμε τα Μάρμαρα μετά την επιστροφή τους, τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν. Ο χώρος που τα περιμένει είναι λαμπρός και δεν θα ήταν καθόλου καλό για την παράδοση και την ανθρωπιστική ευαισθησία της Μεγάλης Βρετανίας ο χώρος αυτός να μένει κενός, καταγγέλλοντας τον ακρωτηριασμό του μνημείου.

Επίσης, ο καθηγητής Παντερμαλής, πρόεδρος του Οργανισμού για την Ανέγερση του Νέου Μουσείου Ακροπόλεως, τόνισε ότι η άποψη ότι το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως δεν θα είναι έτοιμο το 2004 δεν με εκπροσωπεί. Αντίθετα, οι εργασίες με αυτόν το στόχο προχωρούν συντονισμένα και με ταχύτατους ρυθμούς. Η θεμελίωση θα γίνει, όπως είχε ήδη προγραμματιστεί, στις αρχές του καλοκαιριού του 2002.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024