Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣαρώνει τα βραβεία η Singapore Airlines

Σαρώνει τα βραβεία η Singapore Airlines

Η Singapore Airlines (SIA) συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο προτιμητέες αεροπορικές εταιρίες σε όλη την υφήλιο, σύμφωνα με τη σταχυολόγηση των πρόσφατων βραβείων σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα, […]

Η Singapore Airlines<.> (SIA<.>) συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο προτιμητέες αεροπορικές εταιρίες σε όλη την υφήλιο, σύμφωνα με<...> τη σταχυολόγηση των πρόσφατων βραβείων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συγκεκριμένα, στην ετήσια έκδοση 'Review 200' της οικονομικής επιθεώρησης 'Far Eastern Economic Review' για τις κορυφαίες εταιρίες της Ασίας, , που εκδόθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2001, η Singapore Airlines απέσπασε την πρώτη θέση ανάμεσα από 34 εταιρίες που έχουν ως βάση τη Σιγκαπούρη. Οι εταιρίες αυτές κατατάχθηκαν σύμφωνα με την ποιότητα του προϊόντος και των υπηρεσιών τους, τη μακροπρόθεσμη διορατικότητα της διοίκησης τους, τις καινοτομίες που παρουσιάζουν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών τους, την οικονομική ευρωστία τους και το γόητρο που έχουν, το οποίο άλλοι προσπαθούν να φτάσουν. Η SIA κατέχει τη θέση αυτή από την πρώτη έκδοση του 'Review 200', το 1993.

Στην επιθεώρηση των Finacial Times, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο, για τις πιο αξιοσέβαστες εταιρίες παγκοσμίως, η SIA κατετάγη 50η και ήταν η μόνη εκπρόσωπος της Σιγκαπούρης σε αυτή τη λίστα. Τον ίδιο μήνα η Singapore Airlines τιμήθηκε με το βραβείο "2001Kalakday award" για τη διεθνή αεροπορική εταιρία του έτους, από τον Πρόεδρο Αρόγιο (Arroyo), ως αναγνώριση για τη συνεισφορά της στην προώθηση του τουρισμού στις Φιλιππίνες. Αυτή είναι η δεύτερη φορά-μετά το 1992- που η Singapore Airlines κερδίζει αυτό το βραβείο.

Επίσης οι αναγνώστες του Conte Nast Traveler ανέδειξαν τη SIA, για 13η φορά σε 14 χρόνια, ως τον "καλύτερο διεθνή αερομεταφορέα" κατά την απονομή των ετήσιων βραβείων του περιοδικού.

Τον Νοέμβριο 2001 η SIA απέσπασε τέσσερα βραβεία κατά την απονομή των Business Traveller International(U.S)Travel Awards: "καλύτερης συνολικά αεροπορικής εταιρίας" (Best Overall Airline), "καλύτερης πρώτης θέσης" (Best First Class), "καλύτερης επιχειρηματικής θέσης διεθνών πτήσεων" (Best Business Class-International Flights), "καλύτερης επιχειρηματικής θέσης στις υπέρ του Ειρηνικού πτήσεις" (Best Trans-Pacific Business Class), διατηρώντας έτσι την κορυφαία θέση σε όλες τις κατηγορίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα η Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Σκοτίας -για 7η συνεχόμενη χρονιά- την επέλεξε ως την "καλύτερη ξένη αεροπορική εταιρία", ενώ η SIA διακρίθηκε και ως "καλύτερη εταιρία μακρινών αποστάσεων"-Travel Magazine (Βέλγιο) και "κορυφαία αεροπορική εταιρία" –Altroconsumo (Ιταλία)

Τον Οκτώβριο 2001, δύο ακόμη διακρίσεις για τη Singapore Airlines αποτέλεσαν η επιλογή της ως του "καλύτερου αερομεταφορέα στις πάνω από τον Ειρηνικό ωκεανό πτήσεις" (Best Transpacific Carrier) και της "καλύτερης εταιρίας μακρινών αποστάσεων" κατά την απονομή των Conte Nast Traveler(US) Business Travel Awards. Παράλληλα ψηφίστηκε ως "καλύτερη αεροπορική εταιρία" από την Derniere Heute, γαλλόφωνη εφημερίδα του Βελγίου και ως "η περισσότερο εκτιμώμενη εταιρία"- από την Nouvelle Gazzette, επίσης γαλλόφωνη εφημερίδα του Βελγίου.

Το Σεπτέμβριο 2001 η Singapore Airlines σαρώνοντας στην κυριολεξία όλα τα βραβεία των αναγνωστών του 'Business Traveler Asia-Pacific 2001', ψηφίστηκε ως "καλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο", "καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ασίας", καθώς και η εταιρία με την "καλύτερη πρώτη θέση", "καλύτερη Business Class", "καλύτερη οικονομική θέση" και το "καλύτερο πρόγραμμα συχνών ταξιδιωτών" (Frequent flyer). Τον ίδιο μήνα, οι αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού Wandrlust την ανέδειξαν ως την κορυφαία εταιρία, μεταξύ από 189 αεροπορικές εταιρίες, δίνοντας της βαθμολογία 94.3%. Ακόμη κατά την απονομή των Εθνικών Βραβείων Τουρισμού της Αυστραλίας (Australian National Travel Industry Awards), απέσπασε τη διάκριση "η αεροπορική εταιρία της χρονιάς", επιτυχία που σημείωσε για δεύτερο συνεχόμενο έτος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024