Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματική κρουαζιέρα με οίνο και γεύσεις της Ελλάδας από τη Louis Cruises
Κρουαζιέρα σε συνεργασία με τον Χριστόφορο Πέσκια και την Οινοποιεία Μπουτάρη

Θεματική κρουαζιέρα με οίνο και γεύσεις της Ελλάδας από τη Louis Cruises

Στόχος της κρουαζιέρας "Οίνος & Γεύσεις της Ελλάδας" της Louis Cruises είναι η ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας όπως αυτή "μεταμορφώνεται" δημιουργικά από τον Χριστόφορο Πέσκια, καθώς και η παρουσίαση των πλέον αντιπροσωπευτικών ποικιλιών ελληνικών κρασιών από την εταιρεία Μπουτάρη.

Η Louis Hellenic Cruises, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της, η οποία στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της ελληνικής της ταυτότητας και την εδραίωσή της ως η κατεξοχήν εταιρεία κρουαζιέρων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, διοργανώνει θεματική κρουαζιέρα, γεμάτη από γεύσεις και άρωμα Ελλάδας.

Η τριήμερη κρουαζιέρα με τίτλο “Οίνος & Γεύσεις της Ελλάδας” διοργανώνεται σε συνεργασία με την Οινοποιεία Μπουτάρη και το διακεκριμένο chef κ. Χριστόφορο Πέσκια, στις 27 Απριλίου 2012, με προορισμούς τη Μύκονο, την Πάτμο, την Αρχαία Έφεσο στο Κουσάντασι και τη Σαντορίνη.

Στόχος της συγκεκριμένης κρουαζιέρας είναι η ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας όπως αυτή “μεταμορφώνεται” δημιουργικά από τον Χριστόφορο Πέσκια, καθώς και η παρουσίαση των πλέον αντιπροσωπευτικών ποικιλιών ελληνικών κρασιών από την εταιρεία Μπουτάρη. Ο διευθυντής Εξαγωγών της Οινοποιείας Μπουτάρη κ. Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης θα παρουσιάσει την ιστορία του ελληνικού κρασιού ανά τους αιώνες με ειδική αναφορά στις 4 κυριότερες κατηγορίες κρασιών που παράγονται στην Ελλάδα και αποτελούν σημεία αναφοράς για το ελληνικό κρασί διεθνώς. Τα κρασιά Μπουτάρη έχουν εξέχουσα θέση  στις κάβες των πλοίων της Louis Hellenic Cruises και οι επιβάτες θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ειδικές συσκευασίες και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
 
Παράλληλα, ο γνωστός Chef Χριστόφορος Πέσκιας θα παρουσιάσει τη Νέα Ελληνική Κουζίνα, όπως αυτός την έχει οραματιστεί και την υλοποιεί στα εστιατόρια Π-box, τα οποία ήδη λειτουργούν στην Αθήνα και την Κηφισιά. Σημειώνεται ότι μερικά από τα πιάτα του κ. Πέσκια σερβίρονται σήμερα στα εστιατόρια “Θάλασσα”, τα οποία λειτουργούν στα κρουαζιερόπλοια της Louis Cruises.

Στο τέλος των δύο παρουσιάσεων θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή επιλεγμένων κρασιών της εταιρείας Μπουτάρη και μεζέδων υπό την επιμέλεια του κ. Πέσκια. Οι επιβάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν μια προαιρετική εκδρομή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι Σαντορίνης, όπου θα γίνει ξενάγηση στο οινοποιείο και γευστική δοκιμή διαφόρων ποικιλιών, καθώς και πειραματικών κρασιών της εταιρείας Μπουτάρη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024