Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠρώτη η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Ολλανδών τουριστών το 2012

Πρώτη η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Ολλανδών τουριστών το 2012

Η πρωτιά της Ελλάδας ως τους "καλύτερου αεροπορικού προορισμού στην Ευρώπη", φετινά στα Zoover Awards, πρωτιά που έδωσαν οι ίδιοι χρήστες του μεγαλύτερο ταξιδιωτικό portal της Ολλανδίας, αναμένεται να έχει αντίκτυπο και στις κρατήσεις.

Η Ελλάδα κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αεροπορικού προορισμού στην Ευρώπη στα Zoover Awards 2012. Το zoover.nl είναι το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό portal της Ολλανδίας για πραγματοποίηση κρατήσεων, αλλά και για σύγκριση τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων βάσει αξιολόγησης των ίδιων των επισκεπτών.

Σε διάστημα δύο μηνών, πάνω από 140.000 χρήστες του zoover.nl ψήφισαν τον αγαπημένο τους προορισμό διακοπών βάσει της ποιότητας των υπηρεσιών, του φυσικού περιβάλλοντος, τη φιλικότητας, της προσβασιμότητας, καθώς και της ασφάλειας του προορισμού.

Όπως αναφέρει το zoover.nl στην ιστοσελίδα του, για την Ελλάδα, η πρωτιά αυτή είναι μια μεγάλη ώθηση για τις κρατήσεις, καθώς η κρίση έχει επηρεάσει και τον τουρισμό. Το ενδιαφέρον για τη χώρα στο site του Zoover τους τελευταίους μήνες αυξήθηκε σε ποσοστό άνω του 15%.

Η ανάδειξη της Ελλάδας ως καλύτερου αεροπορικού προορισμού αποδεικνύει ότι, παρά την αρνητική δημοσιότητα των τελευταίων μηνών, η χώρα μας συνεχίζει να ελκύει τους Ολλανδούς με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν και παραμένει αγαπημένος προορισμός για τις διακοπές τους. Το ευχάριστο είναι ότι ήδη τις τελευταίες εβδομάδες η προτίμηση αυτή αντικατοπτρίζεται και στον αριθμό των κρατήσεων, δίνοντας έτσι ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της φετινής τουριστικής κίνησης από την ολλανδική αγορά.

“Ελπίζουμε ότι το βραβείο του Zoover θα έχει θετικό αντίκτυπο στις κρατήσεις, είναι σίγουρα μια μεγάλη ώθηση”, δήλωσε ο κ. Σωτήρης Βαρδάκης από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024