Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΥγείαςMέλος των Leading Spas of the World το Carlton Spa

Mέλος των Leading Spas of the World το Carlton Spa

Μόλις εννέα μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του στο ξενοδοχείο Carlton στο St. Moritz, το Carlton Spa εντάσσεται στην παγκοσμίου φήμης αλυσίδα The Leading Spas of the World. Oι εγκαταστάσεις […]

Μόλις εννέα μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του στο ξενοδοχείο Carlton στο St. Moritz, το Carlton Spa εντάσσεται στην παγκοσμίου φήμης αλυσίδα The Leading Spas of the World. Oι εγκαταστάσεις που διαθέτει, οι θεραπείες<...>και υπηρεσίες που προσφέρει, έδωσαν στο Carlton Spa την απαραίτητη βαθμολογία για να ενταχθεί στην κορυφαία οικογένεια πολυτελών spa. Στα Leading Spas of the World ανήκουν ορισμένα από τα καλύτερα και πιο πολυτελή spa του κόσμου, ενώ τα κριτήρια και το πρόγραμμα αξιολόγησής τους αποτελούν σημείο αναφοράς για τα παγκόσμια δεδομένα πολυτέλειας.

Με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, ο διακοσμητής εσωτερικών χώρων Carlo Rampazzi δημιούργησε στο Carlton έναν μοναδικό χώρο φροντίδας και περιποίησης. Στο χώρο του spa, συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. που μοιράζονται σε τρεις ορόφους, με πανοραμική θέα στα γύρω βουνά, υπάρχουν έξι καμπίνες θεραπειών. Στο κέντρο του spa βρίσκεται η εσωτερική πισίνα, ενώ υπάρχει και εξωτερική θερμαινόμενη. Στο spa θα βρει κανείς μεταξύ άλλων σάουνα, ατμόλουτρα, caldarium και υδρομασάζ.

Στο Carlton Spa προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών για γυναίκες και άνδρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024