Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗμερίδα με θέμα `Τουρισμός και Υγεία-Ευρωπαϊκές Προοπτικές`

Ημερίδα με θέμα `Τουρισμός και Υγεία-Ευρωπαϊκές Προοπτικές`

Ημερίδα με θέμα `Τουρισμός και Υγεία-Ευρωπαϊκές Προοπτικές` διοργανώνουν οι ευρωβουλευτές κ.κ. Κωστής Χατζηδάκης (Ν.Δ.), Σταύρος Αρναουτάκης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)και Γιώργος Χατζημαρκάκης (Φιλελεύθεροι της Γερμανίας) το ερχόμενο Σάββατο, 8 Απριλίου 2006, στον `Αγιο […]

Ημερίδα με θέμα `Τουρισμός και Υγεία-Ευρωπαϊκές Προοπτικές` διοργανώνουν οι ευρωβουλευτές κ.κ. Κωστής Χατζηδάκης (Ν.Δ.), Σταύρος Αρναουτάκης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)<...>και Γιώργος Χατζημαρκάκης (Φιλελεύθεροι της Γερμανίας) το ερχόμενο Σάββατο, 8 Απριλίου 2006, στον `Αγιο Νικόλαο Κρήτης. Στην εκδήλωση, βασικός ομιλητής θα είναι ο κ. Μάρκος Κυπριανού, Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για θέματα Υγείας και Προστασίας του Καταναλωτή, ενώ συντονιστής ο Δημοσιογράφος του Κρήτη TV, κ. Γιώργος Παπαδάκης.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των φορέων και η ευαισθητοποίηση των αρχών και των πολιτών, αλλά και όσων προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες για τις δυνατότητες που υπάρχουν εάν συνδυαστούν ο τουρισμός με τις υπηρεσίες υγείας. Σημειώνεται ότι τόσο στην Κρήτη, από την οποία προέρχονται οι τρείς Ευρωβουλευτές, όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερο ο τουρισμός εάν οι ξενοδοχειακές μονάδες μόνες τους ή σε συνδυασμό με φορείς του χώρου της υγείας προσανατολιστούν σε τέτοιου είδους υπηρεσίες.

`Αλλες χώρες της Ε.Ε. έχουν προχωρήσει περισσότερο από την Ελλάδα προς αυτή την κατεύθυνση. Οι κ.κ. Χατζηδάκης, Αρναουτάκης, και Χατζημαρκάκης θεωρούν ότι οι δυνατότητες που υπάρχουν στον τουριστικό τομέα μπορούν να συνδυαστούν με τα σύγχρονα καταναλωτικά πρότυπα (έμφαση στην υγεία, την σωματική άσκηση, την ποιότητα ζωής κ.λ.π.), έτσι ώστε να προωθηθεί ο ποιοτικός τουρισμός και βέβαια να αυξηθεί το εισόδημα των κατοίκων των τουριστικών περιοχών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024