Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαTIS – Tourism Innovation Summit 2023: Το διεθνές τουριστικό “οικοσύστημα” συγκεντρώνεται στη Σεβίλλη
Συνέδρια τουρισμού

TIS – Tourism Innovation Summit 2023: Το διεθνές τουριστικό “οικοσύστημα” συγκεντρώνεται στη Σεβίλλη

TIS2024

Το TIS – Tourism Innovation Summit 2023, η κορυφαία εκδήλωση για την τουριστική καινοτομία κάνει τη Σεβίλλη το παγκόσμιο επίκεντρο του τουρισμού.

TOURISM INNOVATION SUMMIT – ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου, περισσότεροι από 7.000 επαγγελματίες θα παρακολουθήσουν την TIS – Tourism Innovation Summit 2023, για να ανακαλύψουν τις τεχνολογικές καινοτομίες που μετατρέπουν τον τουρισμό σε ένα πιο ψηφιακό, βιώσιμο και έξυπνο μοντέλο.

Οι πάνω από 7.000 Ισπανοί και διεθνείς επαγγελματίες συγκεντρώνονται, δημιουργώντας οικονομικό αντίκτυπο άνω των 20 εκατ. ευρώ για την πόλη της Σεβίλλης, η οποία έχει ονομαστεί Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού για το 2023.

TIS2024

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών, φέτος η έκθεση μεταφέρεται στην Αίθουσα 2 του συνεδριακού κέντρου FIBES, διπλασιάζοντας το μέγεθος του εκθεσιακού χώρου, με περισσότερες από 200 εταιρείες να παρουσιάζουν τις πιο πρόσφατες λύσεις σε τομείς όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, το Cloud, το ChatGPT, η Επιχειρηματική Νοημοσύνη, η Εικονική και Επαυξημένη Πραγματικότητα, Web 3.0, Cybersecurity, Big Data & Analytics, Marketing Automation, GIS, ανέπαφη τεχνολογία και Predictive Analytics, μεταξύ άλλων. Κορυφαίες εταιρείες όπως οι Accenture, Amadeus, CitySightseeing Worldwide, Eurecat, Mabrian, Telefónica, CaixaBank, PastView, T-Systems, Turijobs, UnBlock και Why Tenerife θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τους καινοτομίες.

Υπό το σλόγκαν “Travel Revolution Takes Off”, το TIS2023 έχει προγραμματίσει περισσότερα από 150 συνέδρια σε έξι αμφιθέατρα, όπου περισσότεροι από 400 από τους κορυφαίους ειδικούς του κόσμου θα μοιραστούν τις τελευταίες καινοτομίες που καθορίζουν το νέο πρότυπο του τουρισμού.

TIS2023

Παγκόσμιες εταιρείες συμβούλων όπως η Phocuswright και η Skift, παγκόσμιοι ηγέτες στην καινοτομία, θα μοιραστούν τις τάσεις που οδηγούν το τρέχον και το μελλοντικό μοντέλο της βιομηχανίας, εστιάζοντας στην υπερ-εξατομίκευση και τις νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Σε αυτό το πλαίσιο, το TIS2023 θα διερευνήσει τις δυνατότητες χρήσης μιας νέας στρατηγικής μάρκετινγκ για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, αλλά και θα αναλύσει τη δημοτικότητα του “set-jetting” ή την επιρροή των σειρών/ταινιών στη λήψη αποφάσεων των ταξιδιωτών. Επιπλέον, θα συζητηθούν επίσης οι πρωτοβουλίες που υλοποιούνται για την προώθηση του τομέα MICE και τα επαγγελματικά ταξίδια.

Η νέα έκδοση του TIS – Tourism Innovation Summit θα επεκτείνει τις γνώσεις του πέρα από τα ευρωπαϊκά σύνορα. Για πρώτη φορά, η TIS έχει το Μεξικό ως φιλοξενούμενο εταίρο, τη μόνη περιοχή που δεν έκλεισε τα σύνορά της κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid, η οποία θα μοιραστεί την εμπειρία της.

Επιπλέον, το TIS2023 θα παρουσιάσει τις καλύτερες εμπειρίες άλλων προορισμών, όπως ο Ισημερινός, η Κίνα και η Ελλάδα, καθώς και ισπανικές πόλεις όπως το Santander, το Badajoz, η Μαδρίτη, η Segovia και η Gijón, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η προώθηση των προορισμών τους και να βελτιωθεί η εμπειρία των ταξιδιωτών.

Το TIS2023 θα φιλοξενήσει επίσης τον εορτασμό του συνεδρίου A World For Travel, το οποίο, μετά την παρουσία του στην Evora (Πορτογαλία) και στη Nimes (Γαλλία), έρχεται στη Σεβίλλη για να προσφέρει πρωτοβουλίες που προωθούν την ανάπτυξη του υπεύθυνου τουρισμού παγκοσμίως. Επιπλέον, το I World Congress  του CIDH θα συγκεντρώσει διευθυντές ξενοδοχείων που θα μοιραστούν λύσεις και ιδέες για την εφαρμογή στρατηγικών προσαρμοσμένων στις νέες ανάγκες των ταξιδιωτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024