Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπιτυχία σημείωσε το πρώτο «Workshop Ασφάλειας Αναχώρησης – Επιβίβασης» αερομεταφορών

Επιτυχία σημείωσε το πρώτο «Workshop Ασφάλειας Αναχώρησης – Επιβίβασης» αερομεταφορών

Η αεροπορική εταιρία Emirates Airline έφερε πρόσφατα, κοντά για πρώτη φορά, επαγγελματίες των αερομεταφορώναπό όλο τον κόσμο για να συζητήσουν το θέμα της ασφάλειας της ράμπας. Με τίτλο `Safe Turn […]

Η αεροπορική εταιρία Emirates Airline έφερε πρόσφατα, κοντά για πρώτη φορά, επαγγελματίες των αερομεταφορών<...>από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν το θέμα της ασφάλειας της ράμπας.

Με τίτλο `Safe Turn Around`, το Διεθνές Workshop Ασφάλειας Αναχώρησης – Επιβίβασης διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας του Ομίλου Emirates στο Emirates Aviation College, ταυτόχρονα με τη 30η Συνάντηση του IATA Airside Safety Group, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2005.

Ένα διεθνές πάνελ από ειδικούς σε θέματα ασφαλείας εστίασε με ομιλίες στην ασφάλεια στο έδαφος από τη στιγμή που το αεροσκάφος προσγειώνεται έως τη στιγμή της απογείωσης του για το ταξίδι της επιστροφής.

Το μονοήμερο workshop παρακολούθησαν 195 εκπρόσωποι από 50 οργανισμούς από 25 χώρες, από Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Αφρική, Ασία, Aπω Ανατολή και Αυστραλία. Οι σύνεδροι εκπροσωπούσαν αεροπορικές εταιρίες, αρχές αεροδρομίων, εταιρίες χειρισμού υπηρεσιών εδάφους και εταιρίες καυσίμων και τροφοδοσίας.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα Συστήματα Ασφαλούς Διαχείρισης (Safety Management Systems), η Διαχείριση Ρίσκου (Risk Management), η Διαχείριση Απειλής και Λάθους (Threat and Error management), το Airbus A380-800, η Πιθανή βλάβη Αεροσκάφους, οι Ανθρώπινοι παράγοντες, κ.ά.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την ίδια περίοδο, η Emirates συμμετείχε και στην έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, όπου και βραβεύθηκε ως ο `Καλύτερος Εκθέτης από τη Μέση Ανατολή`. Το περίπτερο της Emirates, που είχε το σχήμα του νέου πολυτελούς αεροσκάφους A380 `superjumbo`, βραβεύθηκε τόσο για το σχεδιασμό, όσο και για τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες, που προσφέρονταν σε αυτό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024