Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΣυνεδριακό κέντρο 1.500 ατόμων στο Minoa Palace Resort & Spa

Συνεδριακό κέντρο 1.500 ατόμων στο Minoa Palace Resort & Spa

Με μια λαμπρή εκδήλωση εγκαινίων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008, εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα του Minoa Palace Resort & Spa στον Πλατανιά (Κρήτη). Η νέα παραλιακή πτέρυγα, […]

Με μια λαμπρή εκδήλωση εγκαινίων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008, εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα του Minoa Palace Resort & Spa στον Πλατανιά (Κρήτη). Η νέα παραλιακή πτέρυγα, η οποία λειτουργεί<...>εδώ και δυο μήνες, ενώνεται λειτουργικά σε ένα ενιαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα με το αρχικό Minoa Palace, μέσω μίας υπέργειας γέφυρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, αντιπρόσωποι των τοπικών αρχών και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι από τον τουριστικό και συνεδριακό χώρο. Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με ένα ποτό καλωσορίσματος στο κεντρικό lobby του ξενοδοχείου και ακολούθησε περιήγηση στο νέο, υπερσύγχρονο και μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο της Δυτικής Κρήτης, καθώς και στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου.

Μετά το θερμό καλωσόρισμα από τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Γεώργιο Μαθιουλάκη, ακολούθησε ο χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Eυρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Oργανωτών Συνέδρων (EFAPCO) κ. Ζαχαρία Καπλανίδη, ο οποίος επιβράβευσε την επιχειρηματική αυτή κίνηση και τόνισε την σημασία της για τον συνεδριακό τουρισμό της περιοχής και γενικότερα της χώρας μας. Η εκδήλωση συνεχίστηκε στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου ως αργά, όπου απόλαυσαν τα εκλεκτά εδέσματα του μπουφέ.

Οι δομημένοι χώροι της νέας αυτής πτέρυγας είναι 9.400 τ.μ., περιλαμβάνουν 78 δίκλινα δωμάτια, 3 σουίτες, χώρους 2 εστιατορίων, 2 μπαρ και ένα υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο. Το τελευταίο, αποτελείται από μία προεντεταμένη στατικά αίθουσα 1.500 τ.μ., χωρητικότητας 1.500 συνέδρων σε πλήρη ανάπτυξη, η οποία, μπορεί να χωρισθεί σε αίθουσες πλήρως ανεξάρτητες, με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες και τον αριθμό των συνέδρων. Το συνεδριακό κέντρο περιλαμβάνει επίσης, εκθεσιακούς χώρους αναπτυγμένους σε 3 ορόφους, συνολικής επιφάνειας 1.850 τ.μ., που προσδίδουν ευρυχωρία και άνεση για τη διεξαγωγή συνεδρίων ποικίλων απαιτήσεων.

Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει συνολικά 254 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 600 κλίνες, 5 εστιατόρια, 4 μπαρ, εγκαταστάσεις Spa και φυσικά, συνεδριακό κέντρο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024