Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & Ξενοδοχείων`Ανοιγμα στο εξωτερικό πραγματοποιεί η Digital Sound & Vision

`Ανοιγμα στο εξωτερικό πραγματοποιεί η Digital Sound & Vision

Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία της στην Ελλάδα, η Digital Sound & Vision, ξεκινάει δυναμικά τη δραστηριοποίηση της καιστο εξωτερικό, αρχίζοντας από τα καταστήματα της μεγαλύτερης αλυσίδας ρούχων παγκοσμίως, Marks […]

Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία της στην Ελλάδα, η Digital Sound & Vision, ξεκινάει δυναμικά τη δραστηριοποίηση της και<...>στο εξωτερικό, αρχίζοντας από τα καταστήματα της μεγαλύτερης αλυσίδας ρούχων παγκοσμίως, Marks & Spencer Ελβετίας, Ρουμανίας, Κροατίας, Σλοβενίας και Βουλγαρίας, των οποίων ανέλαβε από 1 του μηνός την μουσική επένδυση.

Στόχος της εταιρίας είναι να καθιερωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο σαν ειδική στην μουσική επένδυση ξενοδοχείων και καταστημάτων. Ήδη, μετά την παρουσία της εταιρίας σε έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού στο Dubai, ετοιμάζεται η συμμετοχή και σε ανάλογες εκθέσεις στο Παρίσι, το Βερολίνο και τη Μόσχα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024