Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΕφαρμογή Internet Business to Business της MetaByte Software στον τουριστικό οργανισμό Ζορπίδης

Εφαρμογή Internet Business to Business της MetaByte Software στον τουριστικό οργανισμό Ζορπίδης

Την εγκατάσταση και λειτουργία της εφαρμογής Internet Business to Business (B2B) στον Τουριστικό Οργανισμό Ζορπίδης,ανακοίνωσε πρόσφατα η MetaByte Software, μία από τις πλέον ειδικευμένες εταιρίες πληροφορικής στην Τουριστική Αγορά. Η […]

Την εγκατάσταση και λειτουργία της εφαρμογής Internet Business to Business (B2B) στον Τουριστικό Οργανισμό Ζορπίδης,<...>ανακοίνωσε πρόσφατα η MetaByte Software, μία από τις πλέον ειδικευμένες εταιρίες πληροφορικής στην Τουριστική Αγορά.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή εντάσσεται στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της πλήρης μηχανογράφησης των διαδικασιών και παρεχόμενων υπηρεσιών του οργανισμού προς τους συνεργάτες και πελάτες του, αξιοποιώντας σύγχρονες λύσεις πληροφορικής.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή Ιnternet B2B αφορά στην δυνατότητα online κρατήσεων ομαδικών ταξιδιών μέσα από τον διαδικτυακό τόπο zorpidis.gr, με τη χρήση προσωπικού κωδικού πρόσβασης από τους συνεργαζόμενους τουριστικούς πράκτορες, και με την παροχή ειδικών online υπηρεσίων όπως:

  • Online ενημέρωση διαθέσιμων αναχωρήσεων ομαδικών ταξιδιών

  • Online αναλυτική παρουσίαση / εκτύπωση προγραμμάτων – τιμοκαταλόγων

  • Οnline παρουσίαση φωτογραφιών προγραμμάτων σε slide show μορφή

  • Online κράτηση ομαδικών ταξιδιών

  • Online εμφάνιση / εκτύπωση ενημερωτικών εντύπων αναχωρήσεων
  • Online εμφάνιση / εκτύπωση οικονομικής καρτέλας λογαριασμού πράκτορα


Η εφαρμογή Β2Β επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο με την κεντρική βάση δεδομένων της ειδικευμένης εμπορικής εφαρμογής Group Travel, στην οποία βασίζεται το μηχανογραφικό σύστημα του Οργανισμού. Η τεχνολογική αυτή καινοτομία παρέχει μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Εύκολη διαχείριση και προβολή στο Internet όλων των πληροφοριών που αφορούν στα ομαδικά ταξίδια, όπως τα αναλυτικά προγράμματα εκδρομών, τις φωτογραφίες, τους τιμοκαταλόγους κ.λ.π., μέσα από το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής Group Travel.

  • Ενιαία διάθεση θέσεων συμμετοχής, από τα σημεία πωλήσεων – υποκαταστήματα μέσω του δικτύου Η/Υ και από τους συνεργαζόμενους πράκτορες μέσω του Internet.

  • Κεντρικός έλεγχος διαθεσιμότητας αναχωρήσεων ομαδικών ταξιδιών.
  • Αυτοματοποίηση των διαδικασιών διεκπεραίωσης κρατήσεων των συνεργαζόμενων πρακτόρων.
  • Μείωση του κόστους επικοινωνίας μεταξύ συνεργαζόμενου πράκτορα και tour operator.


Με τη χρήση της εφαρμογής Internet B2B, οι συνεργαζόμενοι τουριστικοί πράκτορες αποκτούν νέα δυναμική και ευελιξία στην ευρύτερη τουριστική αγορά. Μέσα από ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον ηλεκτρονικής συνεργασίας με τον προμηθευτή – tour operator και με αξιοποίηση των online υπηρεσιών που προσφέρονται, βελτιώνονται σημαντικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η εφαρμογή Internet B2B ανήκει στην οικογένεια των σύγχρονων και ειδικευμένων εφαρμογών πληροφορικής, στις οποίες δραστηριοποιείται η MetaByte Software τα τελευταία χρόνια, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τις μοναδικές δυνατότητες, που προσφέρει το Ιnternet στην Τουριστική Αγορά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024