Τελευταία νέα

Μηχανογράφηση Sunsoft και στα Kitchen Bar

Η Sunsoft σε συνεργασία με την Syscom A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση εφαρμογών λογισμικού στα καταστήματα Kitchen Bar Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Οι δύο επιχειρήσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα του Food […]

Η Sunsoft σε συνεργασία με την Syscom A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση εφαρμογών λογισμικού στα καταστήματα<...> Kitchen Bar Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Οι δύο επιχειρήσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα του Food & Beverage (καφέ -ποτό- φαγητό) επέλεξαν την Sunsoft με την εφαρμογή Διαχείρισης Χώρων Μαζικής Εστίασης-Cafe “Αμβροσία”.

Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση της λογισμικής εφαρμογής Αμβροσία, η οποία συνδέεται με 14 σύγχρονα και εύχρηστα ασύρματα τερματικά αφής (touch screen) για την λήψη παραγγελιών, με δυνατότητες ενημέρωσης αντίστοιχα για την εξέλιξή τους (αποστολή και λήψη μηνυμάτων αμφίδρομα). Επιπλέον η παραγγελιοληψία υποστηρίζεται και με την λογισμική εφαρμογή Rest, (μέσω οθονών αφής) όπου οι παραγγελίες αποστέλλονται προς την κουζίνα και τα τμήματα παρασκευής των ειδών (κρύα-ζεστή κουζίνα) Bar, Cafe κλπ.

Με το σύστημα αυτό τα Kitchen Bar διαθέτουν μια πλήρη λύση για τις αυξημένες ανάγκες εξυπηρέτησης των πελατών τους, συνδυάζοντας την ταχύτητα, τον έλεγχο, και την ασφάλεια που απαιτούν οι χώροι μαζικής εστίασης και προσφέρουν οι ολοκληρωμένες λύσεις της Sunsoft.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024