Τελευταία νέα

Νέες εγκαταστάσεις από την Sunsoft

H Sunsoft εγκατέστησε στα κεντρικά γραφεία και στα 2 καταστήματα (Αθηνών-Θεσσαλονίκης) της αλυσίδας Ruby Tuesday, ολοκληρωμένη λύση μηχανοργάνωσης –μηχανογράφησης, των κεντρικών εγκαταστάσεων καθώς και των σημείων πώλησης. Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκαν οι […]

H Sunsoft εγκατέστησε στα κεντρικά γραφεία και στα 2 καταστήματα (Αθηνών-Θεσσαλονίκης) της αλυσίδας<...> Ruby Tuesday, ολοκληρωμένη λύση μηχανοργάνωσης –μηχανογράφησης, των κεντρικών εγκαταστάσεων καθώς και των σημείων πώλησης.

Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκαν οι εφαρμογές Αμβροσία P.O.S. Αλέξανδρος F&B Management, Αλέξανδρος Γενική Λογιστική. Τα σημεία πώλησης (P.O.S) ενημερώνουν online/οffline την εφαρμογή Αλέξανδρος F&B Management (με δεδομένα για τον πλήρη έλεγχο και τη διαχείριση αποθεμάτων- συνταγολογίων- αναλώσεων) καθώς και την εφαρμογή Αλέξανδρος Γενική Λογιστική για την λογιστική διαχείριση. Mέσω του λογισμικού της Sunsoft επιτυγχάνεται ο καλύτερος αυτοματισμός στη διαδικασία πώλησης καθώς και η δυνατότητα να μεταφέρεται το σύνολο των πληροφοριών, από κάθε σημείο πώλησης προς ενημέρωση και επεξεργασία στα κεντρικά γραφεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024