Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΟλοκληρωμένη μηχανή πλύσης για ταπετσαρίες και μικρές περιοχές
Νέα μηχανή πλύσης – απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών Puzzi 8/1 C

Ολοκληρωμένη μηχανή πλύσης για ταπετσαρίες και μικρές περιοχές

Η Karcher έχει προσθέσει ένα νέο μοντέλο, την Puzzi 8/1 C, στην γκάμα μηχανημάτων καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης. Αυτή η ολοκληρωμένη μηχανή είναι ιδανική για ταπετσαρίες και για καθαρισμό κηλίδων σε χαλιά. […]

Η Karcher έχει προσθέσει ένα νέο μοντέλο, την Puzzi 8/1 C, στην γκάμα μηχανημάτων καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης. Αυτή η ολοκληρωμένη<...> μηχανή είναι ιδανική για ταπετσαρίες και για καθαρισμό κηλίδων σε χαλιά. Αφαιρεί με αξιοπιστία λεκέδες και δυσάρεστες μυρωδιές. Η μηχανή πλύσης-απόπλυσης χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις όπως ξενώνες, εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία και εταιρίες αυτοκινήτων.

Νερό και απορρυπαντικό ψεκάζονται μέσω ενός εξαρτήματος χειρός και καθαρίζονται ξανά με μία μόνο διαδικασία. Μία πλήρης δεξαμενή καλύπτει περίπου 15 τετραγωνικά μέτρα. Η Puzzi 8/1 είναι εύκολη στη χρήση για την αφαίρεση λεκέδων από τα χαλιά, για το φρεσκάρισμα της ταπετσαρίας ή των ιδιωτικών αυτοκινήτων. Το φρέσκο νερό γεμίζει και αδειάζει το ακάθαρτο νερό μέσω του αποσπώμενου δοχείου ακάθαρτου νερού, που χωράει οκτώ λίτρα. Το μοτέρ αναρρόφησης και η αντλία λειτουργούν από έναν διακόπτη ποδιού, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη να σκύψει κανείς. Η μηχανή είναι πολύ ελαφριά, ζυγίζοντας μόλις 9,3 κιλά, και εύκολη σε ελιγμούς σε σκάλες και σκαλοπάτια.

Aλλα πρακτικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα διάφανο κάλυμμα στο δοχείο ακάθαρτου νερού επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει την απόδοση καθαρισμού κάθε στιγμή. Η δεξαμενή καθαρού νερού έχει ένα προστατευτικό εκτόξευσης υγρών, ένα κυρτό πλαστικό άκρο που αποτρέπει την διαρροή αν η μονάδα ξαφνικά τρανταχτεί ή χτυπηθεί. Το μηχάνημα επίσης έχει αντλία ταλαντευόμενου εμβόλου με προστασία έναντι ξηρής λειτουργίας.

Για να αποτραπεί η βλάβη και η εμπλοκή, ο σωλήνας καθαριστικού υγρού ενώνεται από άκρη σε άκρη με έναν εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης. Μετά τη χρήση, το τροφοδοτικό καλώδιο μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα πτυσσόμενο γάντζο και το εξάρτημα χειρός μπαίνει κατευθείαν στην υποδοχή στο πίσω μέρος της μηχανής όπου δεν θα χαθεί. Ένα εξάρτημα δαπέδου με χερούλι και αλουμινένιο σωλήνα αναρρόφησης είναι διαθέσιμα ως προαιρετικά επιπρόσθετα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024