Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνSUNSOFT: Έντονη δραστηριότητα με χορηγίες και νέους πελάτες

SUNSOFT: Έντονη δραστηριότητα με χορηγίες και νέους πελάτες

Η Sunsoft, που ανήκει στον όμιλο Μιμίκου, ανακοίνωσε την χορηγία στις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης ΤΕΕ Μακεδονίας (Περαία Θεσσαλονίκης) καθώς και στις Σχολές ΙΙΕΚ Δέλτα (Θεσσαλονίκης), στα πλαίσια της οποίας εξειδικευμένα […]

Η Sunsoft<.>, που ανήκει στον όμιλο Μιμίκου, ανακοίνωσε την χορηγία στις<...> Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης ΤΕΕ Μακεδονίας (Περαία Θεσσαλονίκης) καθώς και στις Σχολές ΙΙΕΚ Δέλτα (Θεσσαλονίκης), στα πλαίσια της οποίας εξειδικευμένα στελέχη της Sunsoft θα πραγματοποιήσουν σειρά σεμιναρίων στις εφαρμογές λογισμικού 'Aλέξανδρος Front Office' & 'Αλέξανδρος P.O.S.', για τη διαχείριση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, και 'Αμβροσία' για τη διαχείριση χώρων μαζικής εστίασης.

Επίσης, η Sunsoft ανέλαβε τη μηχανογράφηση της εταιρίας Olympus Plaza του ομίλου Everest. Το έργο περιλαμβάνει την μηχανογράφηση των Κεντρικών εγκαταστάσεων Τροφοδοσίας, καθώς και την μηχανογράφηση των σημείων Πώλησης και της Αποθήκης του σταθμού εξυπηρέτησης ταξιδιωτών στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθήνας στο ύψος του Κορινού Κατερίνης καθώς και 16 πλοίων που τροφοδοτούνται από την Olympus Plaza.

Μέσω του λογισμικού της Sunsoft, το οποίο επεκτάθηκε ειδικά για τη Olympus Plaza, επιτυγχάνεται ο καλύτερος δυνατός αυτοματισμός στη διαδικασία της τροφοδοσίας των πλοίων με γνώμωνα την ταχύτερη και ακριβή τροφοδοσία σε συνδυασμό με την βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρεται το σύνολο των πληροφοριών, από κάθε πλοίο, προς ενημέρωση και επεξεργασία στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας (Consolidation).

Ακόμα, η εταιρία ανέλαβε τη μηχανογράφηση του κέντρου διασκεδάσεως Cine Κεραμικός. Το έργο περιλαμβάνει την υλοποίηση συστημάτων Ασύρματης Παραγγελιοληψίας (διαχείριση παραγγελιών μέσω ασύρματων τερματικών & οθονών αφής από διαφορετικά επίπεδα-ορόφους), Λογιστική Διαχείριση, Μισθοδοσία, Διαχείριση Κρατήσεων, Διαχείριση Αποθήκης – Ενημέρωση Αναλώσεων, κ.α.. Ένας νέος χώρος που αλλάζει τα δεδομένα στη νυχτερινή διασκέδαση υιοθετώντας την πλέον σύγχρονη αντίληψη για την εξυπηρέτηση πελατών, τη λειτουργικότητα, τον έλεγχο, την ασφάλεια και την ευελιξία που επιτυγχάνονται από την ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης της Sunsoft.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024