Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαρά τη μείωση των κρατήσεων ο Thomson αύξησε τον αριθμό των προς διάθεση κλινών για την Ελλάδα

Παρά τη μείωση των κρατήσεων ο Thomson αύξησε τον αριθμό των προς διάθεση κλινών για την Ελλάδα

Ο γνωστός tour operator Thomson, που αποτελεί βαρόμετρο της Βρετανικής αγοράς παρουσιάζει μείωση στις κρατήσεις του της τάξης του 6% άλλα έχει αυξήσει τον αριθμό των προς διάθεση κλινών κατά […]

Ο γνωστός tour operator Thomson, που αποτελεί βαρόμετρο της Βρετανικής αγοράς παρουσιάζει μείωση στις κρατήσεις του της τάξης<...> του 6% άλλα έχει αυξήσει τον αριθμό των προς διάθεση κλινών κατά 5-6%, δήλωσε στο TravelDailyNews κατά τη διάρκεια της έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο, ο κ. Οικονόμου Χρυσόστομος, οικονομικός διευθυντής των Ξενοδοχείων Χανδρή.

Συνεχίζοντας ο κ. Οικονόμου μας ανέφερε ότι πέρυσι είχαμε αρχικά μείωση του αριθμού των προς διάθεση κλινών (capacity) η οποία όμως αποκαταστάθηκε σταδιακά κατά τη διάρκεια του έτους. Ο Tour Operator First Choice παρουσιάζει αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα της τάξης του 4% ενώ για την Κέρκυρα το η αντίστοιχη αύξηση φθάνει στο 16%. Γενικότερα πάντως για να μπορέσουμε να κάνουμε ασφαλέστερες προβλέψεις θα πρέπει να περιμένουμε μετά τις εορτές των Χριστουγέννων προς τα τέλη Ιανουαρίου. “Στα δικά μας ξενοδοχεία” ανέφερε ο κ. Οικονόμου “φέτος δώσαμε για το 2003 αυξημένες τιμές κατά 4% ποσοστό που θα πρέπει να είναι από τα μεγαλύτερα στη αγορά αφού δεν μειώσαμε τις τιμές μας πέρυσι έκτος από μία – δύο εβδομάδες που προχωρήσαμε σε ειδικές προσφορές”.

Σχετικά με την έκθεση ο κ. Οικονόμου επεσήμανε ότι το νέο εκθεσιακό κέντρο που έγινε φέτος η έκθεση είναι καλύτερο, και τόνισε ότι “δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο να έχουμε κλείσει εκ των προτέρων ραντεβού για την έκθεση. Δεν περιμένουμε να γνωρίσουμε εδώ τους Tour Operators ούτε και αφήνουμε στην τύχη το εάν θα συναντηθούμε ή όχι μαζί τους.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024