Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ Sunsoft χορηγός μηχανογράφησης των Σ.Τ.Ε. στη Philoxenia 2002

Η Sunsoft χορηγός μηχανογράφησης των Σ.Τ.Ε. στη Philoxenia 2002

Η Sunsoft -μέλος του Ομίλου Μιμίκου- συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία ως χορηγός Μηχανογράφησης των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης στη 18η Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2002. Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθησαν ο Πρόεδρος […]

Η Sunsoft -μέλος του Ομίλου Μιμίκου- συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία ως χορηγός Μηχανογράφησης των<...> Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης στη 18η Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2002.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Σ.Τ.Ε. κ. Ν. Τάτσος, η Γενική Διευθύντρια κ. Α Λάζου, ο αναπληρωτής Γ. Διευθυντής κ. Γ. Κανδύλης, ο Διευθυντής Τμήματος Μελετών κ. Β. Μίχος και πολλά άλλα στελέχη της διοίκησης Σ.Τ.Ε. Αθήνας.

Παρευρέθησαν επίσης και οι διευθυντές και διευθύντριες των σχολών ανά την Ελλάδα όπως ο κ. Χ. Μπαφούνης (Ανάβυσσος), ο κ. Αθ. Στάμου (Ανωτέρα Ρόδου), κ. Α. Διακονικόλα (ΤΕΕ Ρόδου), ο κ. Γ. Απλαδάς & η κ. Ε. Γεωργιοτάκη (ΤΕΕ Ηρακλείου), ο κ. Χ. Σαλεσιώτης (ΤΕΕ Κέρκυρας), ο κ. Γ. Καλογεράκος (ΤΕΕ Ναυπλίου), η κ. Χ. Φραγκούλη (ΤΕΕ Αλεξανδρούπολης), ο κ. Σ. Μοσχονάς (ΤΕΕ Γαλαξιδίου), ο κ. Π. Ματσουλιάδης (ΤΕΕ Θεσσαλονίκης) και πλήθος καθηγητών και επιμελητών από την Σ.Τ.Ε. Περαίας Θεσσαλονίκης.

Τη Sunsoft εκπροσώπησε ο κ. Φ. Δαπόντε, Υπεύθυνος Πωλήσεων του Ξενοδοχειακού Τμήματος της Sunsoft Β. Ελλάδος και παρουσίασε στους ενδιαφερομένους τις ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης Αλέξανδρος Front Office και Αλέξανδρος P.O.S., οι οποίες είναι εγκατεστημένες σε όλες τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης καθώς και σε περισσότερες από 80 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024