Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΔύο μεγάλες τουριστικές εταιρίες συνενώνονται

Δύο μεγάλες τουριστικές εταιρίες συνενώνονται

Τις τάσεις τις διεθνούς αγοράς ακολουθούν και ορισμένες ελληνικές εταιρίες με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους και συνενώνονται. Έτσι ανακοινώθηκε η δημιουργία της εταιρίας Aktina Horizon Α.Ε. που προέρχεται από την συνένωση…

Τις τάσεις τις διεθνούς αγοράς ακολουθούν και ορισμένες ελληνικές εταιρίες με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους και<...> συνενώνονται. Έτσι ανακοινώθηκε η δημιουργία της εταιρίας Aktina Horizon Α.Ε. που προέρχεται από την συνένωση του τμήματος της Ελληνικής Αγοράς της εταιρίας Horizon Travel Α.Ε. και εταιρίας Ακτίνα Ταξιδιωτική Α.Ε.

Η έδρα της εταιρίας παραμένει στην Καλλιθέα όπου βρίσκονται τα ιδιόκτητα γραφεία της Horizon, ενώ παράλληλα θα λειτουργούν και δύο υποκαταστήματα, ένα στην Γλυφάδα, και ένα στην περιοχή του Hilton.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Αριστείδης Τσαλδάρης, το μήνυμα της νέας εταιρίας είναι «η ποιότητα περνάει μέσα από την εξειδίκευση», ενώ στόχος είναι «η αμεσότερη και σύγχρονη εξυπηρέτηση όπως αρμόζει σε ένα πρωτοπόρο της τουριστικής βιομηχανίας».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024