Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΣυνένωση της Aktina City Congress με την Triaena Tours & Congress
Συνεχής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών

Συνένωση της Aktina City Congress με την Triaena Tours & Congress

Μετά από δεκατρία συναπτά χρόνια παρουσίας -ως Aktina City Congress ΑΕ– στο χώρο των συνεδριακών διοργανώσεων, η εταιρεία ανακοινώνει ότι αποφάσισε να συνεργασθεί με την Triaena Tours & Congress AE. […]

Μετά από δεκατρία συναπτά χρόνια παρουσίας -ως Aktina City Congress ΑΕ– στο χώρο των συνεδριακών διοργανώσεων, η εταιρεία ανακοινώνει ότι αποφάσισε να συνεργασθεί με την<...> Triaena Tours & Congress AE.

Πριν από 13 χρόνια η City Congress εξαγοράσθηκε από την Ακτίνα και μετονομάστηκε σε Aktina City Congress ΑΕ. Σήμερα, η Triaena προχώρησε στην εξαγορά της και έτσι η εταιρεία μετονομάζεται σε Triaena Tours & Congress AE.

Η διοίκηση της επιχείρησης με την μακρόχρονη εμπειρία της, στο χώρο των συνεδρίων και ταξιδιών, είναι βεβαία ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη του οράματός της, που δεν είναι άλλο παρά “η συνεχής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, με κύριο πάντα μέλημα την ποιότητα και την αξιοπιστία”.

Επισημαίνεται ότι το τμήμα των αεροπορικών εισιτηρίων και ταξιδίων του City Congress από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 μεταφέρθηκε στα γραφεία της Triaena Tours & Congress AE (Συγγρού 206, 178 72 Καλλιθέα, 2ος όροφος).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024