Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ NEL Lines διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας για τουριστικούς πράκτορες στη Λέσβο
Ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκέφθηκαν αξιοθέατα του νησιού

Η NEL Lines διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας για τουριστικούς πράκτορες στη Λέσβο

Mέλη της HATTA φιλοξενήθηκαν στη Λέσβο με πρωτοβουλία της Nel Lines και τη στήριξη και διοργάνωση της Ένωσης Πρακτόρων Λέσβου.

Η NEL Lines, θέλοντας να ενισχύσει την τουριστική κίνηση στη γενέτειρά της, τη Λέσβο, είχε την πρωτοβουλία να προτείνει στον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Πρακτόρων (HATTA) να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι γνωριμίας στο νησί. Έτσι, πολλά πρακτορεία-μέλη της HATTA, με τη στήριξη και τη διοργάνωση της Ένωσης Πρακτόρων Λέσβου, φιλοξενήθηκαν στο νησί, με σκοπό να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές και τον πολιτιστικό του πλούτο. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκέφθηκαν αξιοθέατα του νησιού και γνώρισαν αυτόν τον πολλά υποσχόμενο προορισμό.

Με την προοπτική της δημιουργίας ελκυστικών πακέτων ταξιδιού, επισκέφτηκαν με το πλοίο της NEL Lines “Κωνσταντίνος Γ.” το Αϊβαλί  της Τουρκίας, οπού έτυχαν λαμπρής υποδοχής και εξαιρετικής ξενάγησης.

Η κίνηση αυτή στέφθηκε με επιτυχία και όλοι οι φιλοξενούμενοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η NEL Lines, πιστεύει και ελπίζει ότι η Λέσβος μπορεί να αποτελέσει ένα νησί με έντονο ενδιαφέρον και πρώτη προτεραιότητα στις επιλογές των Ελλήνων τουριστών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024