Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΙΑΤΑ γίνεται το γραφείο Airfasttickets.gr

ΙΑΤΑ γίνεται το γραφείο Airfasttickets.gr

Εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του το ταξιδιωτικό γραφείο Airfasttickets.gr έχοντας τη δυνατότητα έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων IATA.

Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Airfasttickets.gr από τις αρχές Αυγούστου έγινε πλέον γραφείο ΙΑΤΑ, μπορώντας να εκδίδει απευθείας αεροπορικά εισιτήρια για τους πελάτες του.

Το γραφείο δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο και προσφέρει στους επισκέπτες του αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, μεταφορές, οργανωμένα – ατομικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, όπως και σημαντικές πληροφορίες που σίγουρα ενδιαφέρουν έναν ενδεχόμενο ταξιδιώτη.  Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Η απεικόνιση της διαθεσιμότητας των πτήσεων και των σχετικών τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων κάνουν την όποια κράτηση αεροπορικής μεταφοράς απλή για τον χρήστη  χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο διαδίκτυο, η airfasttickets.gr έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τα προϊόντα της στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς,  χωρίς να υποβαθμίζει την ποιότητα υπηρεσιών και φυσικά την ασφάλεια.

Το γραφείο Airfasttickets.gr ανήκει στον όμιλο FASTGROUP S.A που εδρεύει στον Πειραιά. Ο πρόεδρος της FASTGROUP S.A και της Airfasttickets.gr κος Νικόλαος Κοκλώνης ανακοίνωσε χθες την αποδοχή της Airfasttickets απο την ΙΑΤΑ ως πλήρες μέλος δηλώνοντας ότι “Στόχος της εταιρείας είναι η μεγιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ποιοτική τους βελτιστοποίηση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στην καρδιά μιας τέτοιας οικονομικής κρίσης καταφέρουμε να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον κλάδο του τουρισμού και να ανακοινώσουμε επεκτάσεις των δραστηριοτήτων μας. Το στρατηγικό μας πλάνο εξελίσσεται ομαλά και με βάση τους στόχους μας. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και επιπλέον θετικές εξελίξεις”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024