Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΦορείςΚαθαρές Ακτές και Θάλασσες 2002: Προσπάθεια καθαρισμού των ακτών της Θεσσαλονίκης

Καθαρές Ακτές και Θάλασσες 2002: Προσπάθεια καθαρισμού των ακτών της Θεσσαλονίκης

Για 9η συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Ο.Τ.Α Μείζονος Θεσσαλονίκης διοργανώνει εξορμήσεις καθαρισμού των ακτών της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής με σύνθημα “Καθαρές Ακτές και Θάλασσες 2002”. Στην προσπάθεια αυτή λαμβάνουν […]

Για 9η συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Ο.Τ.Α Μείζονος Θεσσαλονίκης διοργανώνει εξορμήσεις καθαρισμού των ακτών της<...> Θεσσαλονίκη<.>ς και της Χαλκιδικής με σύνθημα “Καθαρές Ακτές και Θάλασσες 2002”. Στην προσπάθεια αυτή λαμβάνουν μέρος και πολλοί πολίτες και έχει την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, ΥΠΕΧΩΔΕ.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε εξόρμηση καθαρισμού την περασμένη Κυριακή στην παραλία της Αγίας Τριάδας με τη συμμετοχή όλων των φορέων και συλλόγων της περιοχής, της Τουριστικής Αστυνομίας, του Λιμεναρχείου, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, καθώς και των κατασκηνωτών του ΠΙΚΠΑ. Η Σχολή Αυτοδυτών “Sea World” συμμετείχε στην προσπάθεια με υποβρύχιο καθαρισμό του παράκτιου τμήματος ώστε να αποδίδεται στους λουόμενους καθαρό και ακίνδυνο.

Η τρίτη κατά σειρά εξόρμηση καθαριότητας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 11 το πρωί στην παραλία της Νέας Μηχανιώνας.

“Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρωτοπορεί στην προσπάθεια για Καθαρές Ακτές και Παραλίες και αυτό το καλοκαίρι. Φέτος για 9η χρονιά στέλνουμε και από την Αγία Τριάδα, το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς και συμμετοχής”, τόνισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ο.Τ.Α. Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Αντώνης Μαντζάρης αφού ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Ο.Τ.Α. για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρει υπογράμμισε ότι το έργο της διατήρησης των ακτών μας καθαρών είναι πολύ σημαντική υπόθεση για περιοχές τουριστικές όπως ο Δήμος Θερμαϊκού που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Στην εξόρμηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νεάπολης και υποψήφιος Νομάρχης Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Χατζησάββας, ο Αντιδήμαρχος Νέας Καλλικράτειας Γεώργιος Τσακμάκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού Δημήτρης Σουγιουλτζής, ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος της Αγίας Τριάδας Θανάσης Σπυρόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Πάρις Πεντούσης, ο διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας Αστυνόμος Φώτης Νιώτης, οι εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος Σημαιοφόρος Σοφοκλής Παπαδόπουλος και η Κελευστής Λιμενικού Σώματος Βούλα Δημοπούλου, εκπρόσωποι του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής, οι τοπικοί οικολογικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής και εθελοντικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις καθώς και το προσωπικό του Δήμου Θερμαϊκού και του Συνδέσμου Ο.Τ.Α.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024