Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΔιεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου τον Αύγουστο στη Σκόπελο
Εβδομάδα αθλητισμού, διασκέδασης και διακοπών στη Σκόπελο

Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου τον Αύγουστο στη Σκόπελο

Ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας, με τη βοήθεια του Ομίλου Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. της Σκοπέλου και την υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου, διοργανώνουν και φέτος τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Βορείου Αιγαίου και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας το 2011 στο νησί της Σκοπέλου, ο Ν.Ο.Α.Θ. περιμένει και φέτος τους λάτρεις της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας στο όμορφο και φιλόξενο νησί από τις 4-11 Αυγούστου για μια εβδομάδα αθλητισμού, διασκέδασης και διακοπών.

Η φετινή διοργάνωση θα αποτελείται από 5 αγωνιστικές ημέρες, με τα σκάφη χωρισμένα σε κατηγορίες IRC, ORCi και ORC Club. Το πρόγραμμα θα είναι φιλικότερο σε διάθεση διακοπών και, όπως κάθε χρόνο, θα περιλαμβάνει τεχνικούς αγώνες, inshore και offshore.

Επίσης, ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας, με μια ακόμη πρωτοβουλία για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος και δεδομένης της συμμετοχής πολλών σχολών ιστιοπλοΐας στους αγώνες ανοιχτής θάλασσας, αποφάσισε να θεσμοθετήσει το Κύπελλο Νέων Ιστιοπλόων.

Μέσα σε μια ακόμα πιο δύσκολη οικονομικά χρονιά, το νησί της Σκοπέλου υπόσχεται, εκτός από το επίπεδο φιλοξενίας στους αγωνιζομένους και φίλους, ειδικές εκπτωτικές τιμές στα συμμετέχοντα σκάφη σε μια αλυσίδα καταστημάτων, εστιατορίων και ξενοδοχείων της χώρας με το πρόγραμμα “Πάμε Σκόπελο 2012”. Επίσης, με την έναρξη δρομολογίων της εταιρείας NEL από Θεσσαλονίκη, τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά και την έκπτωση που αναμένεται να εξασφαλιστεί στα εισιτήρια των συμμετεχόντων σε όλα τα δρομολόγια από/προς Σκόπελο, οι αγώνες φέτος αναμένεται να είναι ευκαιρία απόδρασης από την καθημερινότητα.

Ο διοργανωτής Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας, με τη βοήθεια και φέτος του τοπικού Ομίλου Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. υπόσχονται μια ακόμη εξαιρετική διοργάνωση, τόσο σε θάλασσα, όσο και στεριά, όπου με την υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, που θα αφήσουν ικανοποιημένους τους αθλητές και όλους τους επισκέπτες του νησιού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024