Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκδήλωση με θέμα ‘Πολιτισμός, Τουρισμός και Δημιουργικοί κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας’ στην Πάτρα
Περιφέρεια

Εκδήλωση με θέμα ‘Πολιτισμός, Τουρισμός και Δημιουργικοί κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας’ στην Πάτρα

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου 'I.C.E: Innovation, Culture and Creativity for a new Economy' (Καινοτομία, Πολιτισμός και Δημιουργικότητα για μια νέα Οικονομία) του προγράμματος '"Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα- Ιταλία 2007-2013'.

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ΑΕ ΟΤΑ πραγματοποιεί την ερχόμενη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στην Πάτρα και ώρα 10 π.μ. στο ξενοδοχείο Βυζαντινό, στην εκδήλωση με θέμα “Πολιτισμός, Τουρισμός και Δημιουργικοί κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας”.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου “I.C.E: Innovation, Culture and Creativity for a new Economy” (Καινοτομία, Πολιτισμός και Δημιουργικότητα για μια νέα Οικονομία) του προγράμματος “Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα- Ιταλία 2007-2013”.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι ο συγκερασμός της δημόσιας διαθεσιμότητας και του επιχειρησιακού δυναμικού του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα.

Με την ενεργό συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών φορέων επιδιώκεται η εξειδίκευση δέσμης προτάσεων προς τους διαμορφωτές πολιτικής, για την ενίσχυση και ανάδειξη των πολιτιστικών και δημιουργικών βιομηχανιών ως κλάδου αιχμής για την περιφερειακή και εθνική οικονομία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024