Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Αθωνική Πολιτεία πόλος έλξης για τους Αυστριακούς
Συμμετοχή του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω στη Ferrienmesse

Η Αθωνική Πολιτεία πόλος έλξης για τους Αυστριακούς

Έντονο το ενδιαφέρον κοινού και επαγγελματιών για προσκυνηματικές περιηγήσεις κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Ferrienmesse, στην Αυστρία.

Στη διεθνή τουριστική έκθεση Ferrienmesse, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη από τις 12 μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου, έλαβαν μέρος ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω και ο Δήμος Αριστοτέλη, σε μια κοινή προσπάθεια προβολής συγκεκριμένων συγκριτικών πλεονεκτημάτων του προορισμού.

Οι δύο φορείς συμμετείχαν ως εκθέτες στο κεντρικό περίπτερο του ΕΟΤ και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποτέλεσαν μία από τις καλύτερες ελληνικές συμμετοχές.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις των φορέων με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων, οι οποίοι εστίασαν στις προσκυνηματικές περιηγήσεις εντός και εκτός Αγίου Όρους, αλλά και στις καλοκαιρινές διακοπές στις παντός είδους παραλίες της περιοχής.

Τα αποτελέσματα της συμμετοχής είναι άκρως ενθαρρυντικά, δεδομένου ότι επετεύχθη συμφωνία με μεγάλο ευρωπαϊκό οινολογικό σύλλογο για καθορισμένες επισκέψεις μελών του στην περιοχή.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, είναι πλέον σαφές ότι οι επαγγελματίες του ιδιαίτερου αυτού προορισμού μέσα από την επίπονη προσπάθεια που καταβάλλεται βάζουν κάτω από το μεγεθυντικό φακό όρους για νέες επαγγελματικές συνεργασίες και δυναμικά ανοίγματα, τα οποία βασίζονται σε θεματικές παραμέτρους και αναμένεται να αλλάξουν σύντομα τον τουριστικό χάρτη της περιοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024