Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Χαλκιδική πρώτος προορισμός για τους Σέρβους στην Ελλάδα
Εκθέσεις

Η Χαλκιδική πρώτος προορισμός για τους Σέρβους στην Ελλάδα

Στη διάρκεια της έκθεσης ITTFA του Βελιγραδίου ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος συναντήθηκε με τον Αρχιμανδρίτη Σπυρίδων Κατραμάδο και τον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο, υπεύθυνους του συνοδικού γραφείου της Εκκλησίας της Ελλάδας για θέματα θρησκευτικού τουρισμού και συζήτησαν οργανωτικά θέματα για την καλύτερη προβολή του νομού εκτός Αγίου Όρους.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και άλλους φορείς του νομού συμμετείχε από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITTFA του Βελιγραδίου.

Σε αυτόνομο περίπτερο 60 τ.μ., σε περίοπτη θέση, δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες και πράκτορες να πληροφορηθούν για τις ομορφιές και τις τουριστικές υποδομές του προορισμού. Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία πολλών τουριστικών γραφείων μελών του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής (Filos Holidays & Travel, Bros Travel, Melitours, Mouzenidis Group κ.ά.) τα οποία έχουν βοηθήσει τα μέγιστα -τα τελευταία χρόνια- στην καθιέρωση της Χαλκιδικής ως πρώτη επιλογή του Σέρβου τουρίστα. Το 2014 προβλέπεται μία αύξηση από τη Σερβία +5% σε σχέση με το 2013.

Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής για τη σοβαρή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Στην έκθεση υπήρχε και εθνική συμμετοχή μέσω του ΕΟΤ. Εκεί με ξεχωριστό stand ήταν στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης, δείχνοντας την δυναμική της περιοχής με την προσφορά τουριστικών πακέτων.

Στη διάρκεια της έκθεσης ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος συναντήθηκε με τον Αρχιμανδρίτη Σπυρίδων Κατραμάδο και τον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο, υπεύθυνους του συνοδικού γραφείου της Εκκλησίας της Ελλάδας για θέματα θρησκευτικού τουρισμού και συζήτησαν οργανωτικά θέματα για την καλύτερη προβολή του νομού εκτός Αγίου Όρους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024