Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Pleasant Holidays προσθέτει από φέτος την Ελλάδα στο χαρτοφυλάκιό της
Τουριστικά γραφεία

Η Pleasant Holidays προσθέτει από φέτος την Ελλάδα στο χαρτοφυλάκιό της

Τα πακέτα της Pleasant Holidays που αφορούν στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνουν μεταφορά με ιπτάμενο δελφίνι σε συνεργασία με την Hellenic Seaways και την SeaJets με επιβεβαιωμένες θέσεις (A' και Economy). Τα 'πακέτα' της εταιρείας προς τους ελληνικούς προρισμούς περιλαμβάνουν 36 ξενοδοχεία 3-5 αστέρων.


Το αμερικανικό τουριστικό πρακτορείο Pleasant Holidays ανακοίνωσε την προσθήκη της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό της χαρτοφυλάκιο – που περιλαμβάνει ακόμη τις Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. Διαθέσιμοι για κράτηση από χθες (13 Ιανουαρίου), οι ελληνικοί προορισμοί είναι η Αθήνα και τα νησιά Κρήτη, Μύκονος και Σαντορίνη. Τα “πακέτα’ της Pleasant Holidays προς τους ελληνικούς προρισμούς περιλαμβάνουν 36 ξενοδοχεία 3-5 αστέρων, δύο πολυτελείς κρουαζιέρες της Windstar μνεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης και μια ευρεία γκάμα έξτρα δραστηριοτήτων, όπως επισκέψεις σε αξιοθέατα και εκδρομές.

“Η Ελλάδα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια πληθώρα ευκαιριών για εξερεύνηση”, δήλωσε ο Jack Ε. Richards, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. “Από τα αρχαία ιστορικά αξιοθέατα της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας έως τις πεντακάθαρες παραλίες της Κρήτης και τη Μύκονο, τα ρομαντικά ‘κρησφύγετα’ της Σαντορίνης, αυτός ο ειδυλλιακός προορισμός προσφέρει στους ταξιδιώτες ιστορία, τέχνη, πολιτισμό, κουζίνα και ψυχαγωγία”.

Επιπρόσθετα των υπερατλαντικών πτήσεων με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου και τα ξενοδοχειακά καταλύματα, τα “πακέτα’ της Pleasant Holidays για την Ελλάδα διαθέτουν μεταφορές με ιπτάμενα δελφίνια στα ελληνικά νησιά, σε συνεργασία με τη Hellenic Seaways και τη Seajets με επιβεβαιωμένες θέσεις καθισμάτων (Α’ και Economy). Επίσης, προσφέρεται μια μεγάλη γκάμα περιηγήσεων σε αξιοθέατα, δραστηριότητες και εκδρομές, διαθέσιμα προς κρατηση, συμπεριλαμβανομένης ξενάγηση της πόλης της Αθήνας με επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης, εκδρομή στους Δελφούς, επίδειξη μαγειρικής με οινογνωσία στην Κρήτη, ημερήσια κρουαζιέρα από τη Μύκονο σε ένα ακατοίκητο νησί για μια γαλήνια απόδραση, και δείπνο σε κρουαζιέροπλοιο, με επίσκεψη σε ιαματικές πηγές της Σαντορίνης.

Επιπλέον, στα ελληνικά “πακέτα” της εταιρείας συμεπρλαμβάνεται το πρωινό σε όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής βίλας ή ξενοδοχείου μόνο για ενήλικες (κάποια πακέτα περιλαμβανουν και δωρεάν από/προς το ξενοδοχείο). Η Pleasant Holidays προσφέρει πτήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης με 18 αεροπορικές εταιρείες (όπως American, British Airways, Delta Air Lines, US Airways, United και Virgin Atlantic), ενώ υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις και μεταξύ ευρωπαϊκών πόλεων, για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν πολλαπλούς προορισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024