Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΗ Κύπρος στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας Leisure 2002

Η Κύπρος στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας Leisure 2002

Άνοιξε χθες τις πύλες της στη Μόσχα η 8η Διεθνής Τουριστική Έκθεση “Leisure 2002”, στην οποία λαμβάνει μέρος και η Κύπρος. Η έκθεση, που θα είναι ανοικτή από τις 16 […]

Άνοιξε χθες τις πύλες της στη Μόσχα η 8η Διεθνής Τουριστική Έκθεση “Leisure 2002”, στην οποία λαμβάνει μέρος και η Κύπρος<...>. Η έκθεση, που θα είναι ανοικτή από τις 16 – 18 Οκτωβρίου, είναι η δεύτερη σε σημασία τουριστική έκθεση που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Μόσχα, με βασικό στόχο την προώθηση του χειμερινού τουρισμού.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο αρμόδιος υπουργός για τον τουρισμό κ. Β. Στρζαλκόβσκι. Το κυπριακό περίπτερο, που και φέτος ξεχώριζε ανάμεσα σε όλα τα άλλα για την καλαισθησία του και το έντονο κυπριακό χρώμα, φιλοξενεί επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου, όπως ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες και τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Στα εγκαίνια παρέστη και ο νέος Πρέσβης της Δημοκρατίας στη Ρωσική Ομοσπονδία κ. Ανδρέας Γεωργιάδης ο οποίος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του γραφείου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, ΚΟΤ<.>, στη Μόσχα κ. Δημήτρη Δημητρίου, περιήλθε όλα τα περίπτερα των Ρώσων τουριστικών πρακτόρων, που έχουν την Κύπρο<.> ως βασικό προορισμό, καθώς και τις κυπριακές αντιπροσωπείες και συνομίλησε με τους διευθυντές τους.

Όλοι σχεδόν οι παραβρισκόμενοι έθεσαν στον κ. Γεωργιάδη το θέμα της εφαρμογής θεωρήσεων εισόδου και εξέφρασαν τις έντονες ανησυχίες τους για τον αρνητικό αντίκτυπο που αναμένεται να έχει η εισαγωγή του θεσμού αυτού στον αριθμό των αφίξεων Ρώσων τουριστών στην Κύπρο. Ο κ. Πρέσβης διαβεβαίωσε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι όταν θα τεθεί σε ισχύ το μέτρο αυτό, η Κυπριακή Πρεσβεία στη Μόσχα θα είναι έτοιμη να το αντιμετωπίσει επιτυχώς και με ελάχιστες αρνητικές επιδράσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024