Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤαξίδι στη γαστρονομική και ιστορική Κρήτη για 8 Βέλγους TOs και δημοσιογράφους
Το famtrip είχε την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ταξίδι στη γαστρονομική και ιστορική Κρήτη για 8 Βέλγους TOs και δημοσιογράφους

Επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποίησαν επιλεγμένοι Βέλγοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, μετά από πρόσκληση του γραφείου ΕΟΤ Βελγίου, της Aegean Airlines, των Ιστορικών Ξενοδοχείων Υάδες.

Επιλεγμένοι Βέλγοι τουριστικοί πράκτορες πραγματοποίησαν μια διαφορετική επίσκεψη στην Κρήτη, μετά από πρόσκληση του γραφείου ΕΟΤ Βελγίου, της Aegean Airlines, των Ιστορικών Ξενοδοχείων Υάδες, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, με στόχο να γνωρίσουν τη γαστρονομική και την ιστορική πλευρά του νησιού.

Οι πράκτορες εγκαινίασαν την 1η πτήση της Aegean Airlines από Βρυξέλλες προς Ηράκλειο και φιλοξενήθηκαν στην Κρήτη αποκλειστικά στα ξενοδοχεία μέλη των ιστορικών ξενοδοχείων Avli στο Ρέθυμνο, Kapsaliana Village στο Αρκάδι και Kalimera Village στις Αρχάνες. Το πρόγραμμα της επίσκεψης διαμορφώθηκε με στόχο να γνωρίσουν οι πράκτορες μια διαφορετική Κρήτη, με έμφαση στην πλούσια ιστορία, την παράδοση και τη γαστρονομία του τόπου.

Εκτός των διακεκριμένων boutique Ιστορικών Ξενοδοχείων Υάδες που διέμειναν, οι πράκτορες επισκεύτηκαν το ελαιοτριβείο της Biolea, όπου ο κ. Γ. Δημητριάδης τους παρουσίασε το βιολογικό τρόπο παραγωγής του κρητικού ελαιολάδου και τους ξενάγησε στους χώρους του ελαιοτριβείου, καθώς και το οινοποιείο Μανουσάκη των κρασιών Nostos, όπου τους υποδέχτηκε η κα Α. Μανουσάκη, τους μίλησε για το κρητικό κρασί και πρόσφερε κρητικό γεύμα.

Η Περιφέρεια Κρήτης υποδέχτηκε ιδιαίτερα θερμά τους Βέλγους πράκτορες και μερίμνησε για την εξαιρετική τους ξενάγηση στις πόλεις του Ρεθύμνου, των Χανίων, την Κνωσσό, τον Άγ. Νικόλαο, την Ελούντα και τη Σπιναλόγκα, προετοίμασε και μοίρασε διαφημιστικό υλικό και κρητικά προιόντα από όλη την περιφέρεια, ενώ ο ίδιος ο περιφεριάρχης κ. Στ. Αρναουτάκης, παρέθεσε δείπνο για την αντιπροσωπεία στο χωριό του, τις ιστορικές Αρχάνες.

Οι πράκτορες αποκόμισαν τις θετικότερες εντυπώσεις από το νησί, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν την πλήρη εικόνα για την ποιοτική πλευρά του νησιού. Τόσο η διευθύντρια του ΕΟΤ Βελγίου κα Σκαρβέλη, όσο και η πρόεδρος των Ελληνικών Ιστορικών Ξενοδοχείων Υάδες, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ταξίδι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024