Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο εστιατόριο Flame στην Costa Navarino, τώρα και στο Blue Palace Resort & Spa, Ελούντα
Η νέα προσέγγιση στη γαστρονομία βασίζεται σε προϊόντα από τοπικές φάρμες

Το εστιατόριο Flame στην Costa Navarino, τώρα και στο Blue Palace Resort & Spa, Ελούντα

Το εστιατόριο Flame θα βρίσκεται από φέτος και στο Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa στην Ελούντα, μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο Navarino Dunes, στην Costa Navarino.

Η νέα προσέγγιση στη γαστρονομία που προτείνει το εστιατόριο “Flame” βασίζεται σε προϊόντα από τοπικές φάρμες, μποστάνια, καθώς και από τους λαχανόκηπους και βοτανόκηπους των εστιατορίων. Το “Flame” θα βρίσκεται από φέτος και στο Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa στην Ελούντα, μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο Navarino Dunes, στην Costa Navarino.

Το Flame  έχει δημιουργήσει ένα μενού που εστιάζει σε κρέας, το οποίο έχει επιλεχθεί από τοπικές φάρμες και συνδυάζεται με τα αγνότερα υλικά, από τους καλύτερους παραγωγούς της κάθε περιοχής, καθώς και με τα φρέσκα, εποχιακά λαχανικά και μυρωδικά που έχουν διαλέξει λίγο πριν από την προετοιμασία οι σεφ, από τους κήπους των εστιατορίων. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία των δύο προορισμών, το Flame υποστηρίζει τον συνδυασμό αυθεντικών γεύσεων και τοπικών προϊόντων, προωθώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.

Το Flame δημιουργεί παράλληλα μια νέα εμπειρία, προσκαλώντας τους επισκέπτες να περιηγηθούν στους κήπους, να γνωρίσουν περισσότερα για τις ποικιλίες των μυρωδικών και των βοτάνων που χρησιμοποιούνται στις συνταγές, αλλά και να γνωρίσουν τους τοπικούς παραγωγούς, τις φάρμες τους, τους ελαιώνες και τα αμπέλια. Μέσα από αυτές τις επισκέψεις θα μάθουν από πρώτο χέρι για τα προϊόντα, την ιστορία και τη διαδικασία παραγωγής τους. Αυτή η διαφορετική προσέγγιση του Flame οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη γευστική διαδρομή και εξοικείωση με τη γαστρονομική ταυτότητα της κάθε περιοχής.

Τα εστιατόρια βρίσκονται σε δύο μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς, την Ελούντα και την Costa Navarino. Όσοι επισκεφθούν το “Flame” στο Navarino Dunes, με θέα τους ελαιώνες της Costa Navarino και το Ιόνιο πέλαγος, μπορούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους το The Romanos, a Luxury Collection Resort ή το The Westin Resort, Costa Navarino, ενώ παράλληλα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα αθλητικών, πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024