Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Club Small Luxury Hotels of the World υποδέχεται το Aristi Mountain Resort
Ξενοδοχεία

Το Club Small Luxury Hotels of the World υποδέχεται το Aristi Mountain Resort

Το Aristi Mountain Resort, στον παραδοσιακό οικισμό της Αρίστης στην Ήπειρο, φέρει πλέον το σήμα του Club Small Luxury Hotels.

Το Club Small Luxury Hotels, με υψηλά κριτήρια επιλογής  για τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν και φέρουν το σήμα του, διαθέτει μια απαράμιλλη επιλογή των πιο εκλεκτών μικρών ανεξάρτητων μονάδων του κόσμου που φτάνουν τα 500, σε 70 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η τοποθεσία τους, η αρχιτεκτονική τους, τα δωμάτια, αλλά και οι εμπειρίες που προσφέρουν στο επισκέπτη τους. Για το Aristi Mountain Resort, χαρακτηριστικά αναφέρουν στο καλωσόρισμά τους, πως πρόκειται “για έναν κρυμμένο θησαυρό στο ψηλότερο σημείου του βουνού της περιοχής τους Ζαγορίου”.

Το Aristi Mountain Resort είναι ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων μέσα στον παραδοσιακό οικισμό της Αρίστης, απέναντι απ’ τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βοϊδομάτη. 18 μοναδικά μεμονωμένα δωμάτια σαν ξεχωριστά σπιτάκια στο χωριό, περιμένουν τους ταξιδιώτες για μια μοναδική απόδραση. Από κάθε δωμάτιο του Aristi Mountain Resort μπορεί κανείς να απολαύσει ανεμπόδιστη θέα προς τα χωριά Πάπιγκο, Μικρό Πάπιγκο, Βίκο και τους εντυπωσιακούς βράχους των “Πύργων της Αστράκας”. Κάθε χώρος διαμονής, φτιαγμένος αποκλειστικά από πέτρα και ξύλο και διακοσμημένος με υψηλή αισθητική λιτότητας, αποπνέει από την πρώτη στιγμή αίσθηση οικειότητας, ζεστασιάς και διακριτικής πολυτέλειας.

Στο Aristi Mountain Resort θα βρει κανείς κοινόχρηστους χώρους με τζάκι, μπαρ και χώρο lounge, καθώς και μοναδικές γεύσεις και ποικιλία κρασιών στο εστιατόριο SALVIA για μοναδικές γαστριμαργικές εμπειρίες. Τέλος, ο χώρος του spa προσφέρεται για απόλευση, με κολύμβηση “πραγματικά” κόντρα στην πίεση του νερού στην πισίνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024