Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤα μυστικά του eMarketing για τουριστικές επιχειρήσεις

Τα μυστικά του eMarketing για τουριστικές επιχειρήσεις

Ξεκίνησε χθες το σεμινάριο με θέμα «Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κερδοφορία» που διοργανώνει η Travel Media Applications στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Κατά την πρώτη μέρα του συνεδρίου η κυρία Ράνια Δεϊμέζη, Project […]

Ξεκίνησε χθες το σεμινάριο με θέμα «Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κερδοφορία» που διοργανώνει η Travel Media Applications<...> στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Κατά την πρώτη μέρα του συνεδρίου η κυρία Ράνια Δεϊμέζη, Project Manager της TMA σε θέματα ηλεκτρονικού τουρισμού και eMarketing, ανέπτυξε θέματα σχετικά με τον σχεδιασμό website αλλά και το e-marketing. Ειδικότερα αναπτύχθηκε διεξοδικά η διαδικασία ανάπτυξης παρουσίας στο διαδίκτυο, η ανάλυση κόστους και οφελών της ανάπτυξης παρουσίας στο διαδίκτυο, ενώ αναφέρθηκαν λεπτομερώς σε διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τον σχεδιασμό των websites. `Αλλα θέματα που περιλάμβανε η τοποθέτηση της κυρίας Δεϊμέζη είναι οι πρακτικές τεχνολογικές εφαρμογές στην προβολή τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων, marketing μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφήμιση μέσω banners καθώς και διάφορα tips ώστε να βγαίνει το site «ψηλά» στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές για τη βελτιστοποίηση της θέσης κάθε εταιρίας στις μηχανές αναζήτησης.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στο σεμινάριο ήταν εκπρόσωποι από γνωστές εταιρείες του τουριστικού κλάδου όπως η Airotel, Aktina Horizons, Club Hotel Loutraki, Elounda, Grand Resort Lagonisi, Park hotel, Μινωικές Γραμμές, Ναυπλία Παλάς κά. Επίσης, εκπροσωπήθηκαν φορείς όπως ο Hapco, η Κοινωνία της Πληροφορίας, ενώ παρόντες ήταν και αρκετοί ιδιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο συνεχίζεται σήμερα με ομιλητή τον κ. Ανδρέα Στεφανή, Διευθυντή Μάρκετινγκ στην Pago eTransaction Services GmbH με έδρα την Κολωνία (θυγατρική εταιρία της Deutsche Bank AG και της Beisheim Holding Schweiz AG) και θέμα: «Ηλεκτρονικές πληρωμές και ασφάλεια», ενώ αύριο Σάββατο, ολοκληρώνεται με ομιλητή τον Δρ. Δημήτρη Μπούχαλη, καθηγητή στον ηλεκτρονικό τουρισμό στο Πανεπιστήμιο Surrey, Αγγλία, με θέμα: «Χρήση τεχνολογίας για στρατηγικό πλεονέκτημα στην τουριστική επιχείρηση».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024