Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤουριστική προβολή των χωρών της Μεσογείου μέσω ενός κοινού Portal

Τουριστική προβολή των χωρών της Μεσογείου μέσω ενός κοινού Portal

Στη δημιουργία μιας κοινής διαδικτυακής πύλης Τουρισμού (Portal), με σκοπό την ανάδειξη και τουριστική προβολή των χωρών της Μεσογείου, σε συνδυασμό με τη Μεσογειακή πολιτιστική κληρονομιά, συμμετέχει και η `Αγροτουριστική […]

Στη δημιουργία μιας κοινής διαδικτυακής πύλης Τουρισμού (Portal), με σκοπό την ανάδειξη και τουριστική προβολή<...> των χωρών της Μεσογείου, σε συνδυασμό με τη Μεσογειακή πολιτιστική κληρονομιά, συμμετέχει και η `Αγροτουριστική Α.Ε.`, μέσω του μεγάλου Ευρωπαϊκού Προγράμματος `Δαίδαλος`, συνολικού προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα αποβλέπει στη δημιουργία ενός κοινού δικτύου για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό, που θα συνδέει τις χώρες της Μεσογείου σε επίπεδο Περιφερειών, Πόλεων ή και συγκεκριμένων περιοχών, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη κοινών ενδιαφερόντων, προγραμμάτων και δράσεων για την ενίσχυση του Τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Η `Αγροτουριστική Α.Ε.` ανέλαβε την καταγραφή της – τουριστικά αξιοποιήσιμης – πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της Ελλάδας, στη βάση εξειδικευμένων θεματικών (αρχαία θέατρα, δρόμοι του μύθου, αρχαία και σύγχρονη τέχνη κλπ.). Το υλικό της καταγραφής θα αξιοποιηθεί εν συνεχεία στο διαμεσογειακό Portal. Να σημειωθεί ότι το όλο έργο είναι διάρκειας 3 ετών και θα εκτελεσθεί από κοινοπραξία εταιριών από διάφορες χώρες της Μεσογείου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, εξάλλου, τη δημιουργία 8 κέντρων στήριξης στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Ισραήλ, την Τουρκία, την Ιορδανία και την Τυνησία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024