Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileVirtually There από τη Sabre Hellas

Virtually There από τη Sabre Hellas

Μια νέα υπηρεσία που εμπλουτίζει τον κύκλο των ηλεκτρονικών κρατήσεων εισήγαγε πρόσφατα η Sabre Hellas. Πρόκειται για το Virtually There, το πρώτο online τουριστικό προϊόν που ικανοποιεί τις ανάγκες που […]

Μια νέα υπηρεσία που εμπλουτίζει τον κύκλο των ηλεκτρονικών κρατήσεων εισήγαγε πρόσφατα η Sabre Hellas<...>.

Πρόκειται για το Virtually There, το πρώτο online τουριστικό προϊόν που ικανοποιεί τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν μετά την κράτηση, τόσο σε επίπεδο τουριστικών πρακτόρων και προμηθευτών, όσο και σε επίπεδο ταξιδιωτών. Το Virtually There δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να έχουν πρόσβαση και ταυτόχρονα να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους σε πραγματικό χρόνο.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον ταξιδιώτη, που έχει πραγματοποιήσει την κράτησή του μέσω ενός πρακτορείου που διαθέτει το σύστημα Sabre Connected, ή διαμέσου ενός online πρακτορείου που χρησιμοποιεί σύστημα GDS. Τα πρακτορεία μπορούν να ζητήσουν από τη Sabre να στείλει αυτόματα στους πελάτες τους ένα e-mail το οποίο θα περιέχει τον προσωπικό κωδικό κράτησης και μια παραπομπή (link) στο δικτυακό τόπο του Virtually There (www.virtuallythere.com).

Με τη χρήση του παραπάνω κωδικού οι ταξιδιώτες μπορούν να λάβουν μια πληθώρα πληροφοριών και να πραγματοποιήσουν διάφορες επιθυμητές ρυθμίσεις αναφορικά με τον προορισμό τους. Σε πρώτη φάση μπορούν να λάβουν μια ηλεκτρονική απόδειξη του εισιτηρίου τους (e-ticket receipt), ενώ παράλληλα να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν την πτήση τους μέσω internet, κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή χειρός. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 13 γλώσσες και φυσικά και στα ελληνικά.

Aλλες πληροφορίες που μπορεί να πάρει ο επισκέπτης για τον προορισμό του είναι: πρόβλεψη καιρού για τις επόμενες πέντε ημέρες, χάρτες της περιοχής, προτεινόμενα εστιατόρια, χρήσιμες οδηγίες περιήγησης, σημεία ενδιαφέροντος, κ.λπ. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιήσει online έναν μετατροπέα συναλλάγματος, με δυνατότητα εκτύπωσης ενός συνολικού πίνακα ισοτιμιών των νομισμάτων που τον ενδιαφέρουν.

Προκειμένου ο ταξιδιώτης να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις όπως η αλλαγή της πύλης αναχώρησης ή μια αιφνιδιαστική ακύρωση της πτήσης το Virtually There έχει εγκαινιάσει μια υπηρεσία ειδοποίησης πτήσης. Η συγκεκριμένη υπηρεσία ενημερώνει τους ταξιδιώτες σχετικά με τις αλλαγές της πύλης και του τερματικού αναχώρησής, τυχόν καθυστέρηση της αναχώρησης ή και ακύρωση της πτήσης τους, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS ή φωνητικού μηνύματος που στέλνεται στον υπολογιστή, στο βομβητή ή στο κινητό τηλέφωνο του ενδιαφερόμενου. Σε περίπτωση μάλιστα που είναι χρήστης των προγραμμάτων Microsoft Outlook, Lotus Notes, Act 2000! ή Palm Desktop, δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσει τα προγράμματα ταξιδιού του κατευθείαν στο organizer του γραφείου του.

Όπως παρατηρεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sabre Hellas, κ. Aγης Αθανασιάδης, “Σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό εισιτήριο το Virtually There διασφαλίζει ότι η συνολική διαδικασία κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό έχει σημαντικά πλεονεκτήματα για τον ταξιδιωτικό πράκτορα σε επίπεδο κόστους και λειτουργικότητας. Εργαλεία σαν το Virtually There αποτελούν μια εξαιρετική μέθοδο για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που επιθυμούν να βελτιώσουν το επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες τους και ταυτόχρονα να αποκτήσουν πλεονεκτήματα προκειμένου να διαφοροποιηθούν ως προς τον ανταγωνισμό” καταλήγει ο κ. Αθανασιάδης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024