Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕκδήλωση για τους αποχωρήσαντες λόγω συνταξιοδότησης ναυτικούς της Minoan Lines
Τελετή παρουσία του Α. Μανιαδάκη

Εκδήλωση για τους αποχωρήσαντες λόγω συνταξιοδότησης ναυτικούς της Minoan Lines

Η Minoan Lines πραγματοποίησε στο πλοίο H/S/F Knossos Palace, τελετή για να τιμήσει τον εντεταλμένο Ναυτιλιακού Τομέα, κ. Στέφανο ΠαραδείσηΙωάννη Δοκιανάκη, Γεώργιο Καταντωνάκη, Πέτρο Λιαναντωνάκη, Κωνσταντίνο Νησιανάκη, Κωνσταντίνο Ρουσσομουστακάκη, Γεώργιο […]

Η Minoan Lines πραγματοποίησε στο πλοίο H/S/F Knossos Palace, τελετή για να τιμήσει τον εντεταλμένο Ναυτιλιακού Τομέα,<...> κ. Στέφανο ΠαραδείσηΙωάννη Δοκιανάκη, Γεώργιο Καταντωνάκη, Πέτρο Λιαναντωνάκη, Κωνσταντίνο Νησιανάκη, Κωνσταντίνο Ρουσσομουστακάκη, Γεώργιο Φραγκάκη – Πλοιάρχους, κ.κ. Γεράσιμο Πατρίκιο, Ιωάννη Σπανό – Αρχιμηχανικούς, κ. Γεώργιο Γραβάνη – Ύπαρχο, κ. Γεώργιο Λαυρεντάκη – Υποπλοίαρχο, κ.κ. Παναγιώτη Φιλέα, Ιωσήφ Χριστουλάκη – Α’ Μηχανικούς, κ. Γεώργιο Πρατικάκη – Γ` Μηχανικό, κ. Ισίδωρο Γαμβρούδη, Προϊστάμενο Ηλεκτρολόγο, κ.κ. Ευάγγελο Βλάχο, Αλέξανδρο Οικονόμου – Αρχιμάγειρες, κ. Ματθαίο Χαρκουτσάκη – Υποναύκληρο, κ.κ. Γεώργιο Δουλγεράκη, Βασίλειο Επιτροπάκη, Αντώνιο Καμπουράκη – Ναύτες, κ.κ. Αντώνιο Καζηλιέρη, Δημήτριο Μαραγκουδάκη – Θαλαμηπόλους, που αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης, μετά από πολύχρονη και σημαντική προσφορά στην εταιρεία.

Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες των τιμωμένων, ενώ, από την πλευρά της Minoan Lines παρέστησαν ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθυντικά στελέχη της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: “Εκ μέρους της Διοίκησης και του ανθρώπινου δυναμικού των Μινωικών Γραμμών σε στεριά και θάλασσα, αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελέσατε. Θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη, το σεβασμό, την εκτίμηση και τις ευχαριστίες όλων μας για την πολύχρονη ενεργό, θετική και αποτελεσματική παρουσία σας στη μεγάλη αυτή ναυτιλιακή εταιρεία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024