Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαH Hellenic Seaways σπάει το μονοπώλιο της ΝΕΛ

H Hellenic Seaways σπάει το μονοπώλιο της ΝΕΛ

Στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη, στην οποία δραστηριοποιείται η ΝΕΛ, Ναυτιλιακή Εταιρία Λέσβου, σκοπεύει να δρομολογήσει το νεότευκτο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος» η εταιρία Hellenic Seaways. Το […]

Στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη, στην οποία δραστηριοποιείται η ΝΕΛ, Ναυτιλιακή Εταιρία Λέσβου, σκοπεύει<...> να δρομολογήσει το νεότευκτο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος» η εταιρία Hellenic Seaways. Το πλοίο αναμένεται να αρχίσει τα καθημερινά του δρομολόγια προς τα δύο ακριτικά νησιά εντός των επόμενων δύο ή τριών εβδομάδων, τονίζει δημοσίευμα της εφημερίδα Ναυτεμπορική.

Το «Νήσος Μύκονος» έχει μήκος 141 μέτρα, πλάτος 21 και μέγιστη ταχύτητα 27 ναυτικά μίλια. Θα μπορεί να μεταφέρει 2.100 επιβάτες, 300 οχήματα, ενώ διαθέτει 31 καμπίνες.

Όπως δήλωσε στη «Ν» ο διευθύνων σύμβουλος της Ηellenic Seaways, Γεράσιμος Στρίντζης, «το πλοίο θα προσφέρει σημαντικές και καλές υπηρεσίες στους ταξιδιώτες στους συγκεκριμένους προορισμούς, θα αναβαθμίσει και θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη των νησιών διότι τα καινούργια πλοία είναι τα απαραίτητα εργαλεία για να συνδέονται τα νησιά τα νησιά με την κυρίως Ελλάδα».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024