Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαHellas Flying Dolphins: Εγκαταλείπει αναγκαστικά τη μαρίνα Ζέας

Hellas Flying Dolphins: Εγκαταλείπει αναγκαστικά τη μαρίνα Ζέας

Στο λιμάνι του Πειραιά θα συγκεντρώσει, από την 1η Δεκεμβρίου, η Hellas Flying Dolphins τη δραστηριότητα των ταχύπλοων πλοίων της για τις γραμμές του Αργοσαρωνικού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, […]

Στο λιμάνι του Πειραιά θα συγκεντρώσει, από την 1η Δεκεμβρίου, η Hellas Flying Dolphins<.> τη δραστηριότητα των ταχύπλοων πλοίων της για τις γραμμές του Αργοσαρωνικού<...>.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα αυξημένα τέλη του ελλιμενισμού των πλοίων της, μετά την αύξηση που επέβαλε η Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ), διαχειρίστρια της μαρίνας Ζέας.

Συγκεκριμένα η εταιρία αναφέρει ότι ‘Πρόκειται για πρωτοφανή αύξηση, η οποία θεωρούμε ότι βρίσκεται εκτός των κανόνων συναλλακτικής ηθικής ιδιαίτερα όταν αφορά σε μια επιτυχημένα καθ’ όλα σχέση συνεργασίας 26 ετών. Επιπλέον, θεωρούμε την αύξηση καταχρηστική, εφόσον δεν προκύπτει κάποια βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τα ελλιμενιζόμενα πλοία και τους επιβάτες, η οποία θα οδηγούσε σε εύλογη αύξηση του κόστους παροχής των υπηρεσιών της μαρίνας΄.

Η ανακοίνωσε συνεχίζει τονίζοντας ότι ‘Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι με την απόφαση της εταιρία ΕΤΑ ΑΕ τα ταχύπλοα πλοία μας υπήχθησαν σε ειδική κατηγορία τιμολόγησης με χρέωση τριπλάσια των αντιστοίχων μήκους σκαφών αναψυχής, τα οποία ελλιμενίζονται στην Μαρίνα Ζέας’.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024