Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚαταγγελία για αθέμιτες και αντιδεοντολογικές πρακτικές από την ΑNEK

Καταγγελία για αθέμιτες και αντιδεοντολογικές πρακτικές από την ΑNEK

Αθέμιτες και αντιδεοντολογικές πρακτικές καταπάτησης συμφωνιών και μακροχρόνιων συνεργασιών υιοθέτησε η ΑNEK LINES για να «τιμωρήσει» συνεργάτη της, τουριστικό γραφείο που ασχολείται με την έκδοση εισιτηρίων στα Χανιά, το οποίο […]

Αθέμιτες και αντιδεοντολογικές πρακτικές καταπάτησης συμφωνιών και μακροχρόνιων συνεργασιών υιοθέτησε η ΑNEK LINES για να «τιμωρήσει» συνεργάτη της, τουριστικό γραφείο<...> που ασχολείται με την έκδοση εισιτηρίων στα Χανιά, το οποίο προχώρησε στην καθ΄ όλα νόμιμη σύναψη συνεργασίας και με άλλη ακτοπλοϊκή εταιρία.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο κ. Δ. Γελασάκης «H ΑNEK διέκοψε χωρίς βάσιμη αιτιολογία την συνεργασία της με το τουριστικό γραφείο μας στα Χανιά το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι πωλεί τα περισσότερα εισιτήρια στο νομό Χανίων. Πιστεύουμε ότι τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού και «τιμωρίας» προσβάλουν όλο τον κλάδο των τουριστικών γραφείων και προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν ένα καθεστώς που δεν ταιριάζει ούτε στην ηθική ούτε και στην πρακτική εφαρμογή του ελευθέρου ανταγωνισμού».

Ως βασική αιτία της διακοπής συνεργασίας φέρεται από πλευράς ANEK η προβληματική σχέση της με το εν λόγω πρακτορείο άλλα από την πλευρά του ο κ. Δ. Γελασάκης σε εξώδικο που έχει αποστείλει προς την ANEK τεκμηριώνει ότι ήταν απολύτως τυπικός στις υποχρεώσεις του προς την ακτοπλοϊκή εταιρία και υποστηρίζει ότι δεν υφίστανται τέτοιοι βάσιμοι λόγοι μια η μέχρι σήμερα συνεργασία τους ήταν απόλυτα ικανοποιητική και για τα δύο μέλη.

Αρμόδια στελέχη για τα ακτοπλοϊκά θέματα του ΗΑΤΤΑ υποστηρίζουν ότι αυξάνονται οι περιπτώσεις τον τελευταίο καιρό όπου παρατηρούνται παρόμοιες απαράδεκτες και αντιδεοντολογικές πρακτικές καταπάτησης συμφωνιών προς συνεργάτες τους τουριστικά γραφεία που ασχολούνται με την έκδοση εισιτηρίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024