Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕκποίηση 18 ανενεργών και εγκαταλελειμμένων πλοίων στο Πέραμα και τον Όρμο Αμπελακίων
Λιμένες

Εκποίηση 18 ανενεργών και εγκαταλελειμμένων πλοίων στο Πέραμα και τον Όρμο Αμπελακίων

Οι εκποιήσεις 18 ανενεργών και εγκαταλελειμμένων πλοίων εντάσσονται στο πλαίσιο των φιλοπεριβαλλοντικών πολιτικών που ασκεί ο ΟΛΠ ΑΕ στην ευρύτερη λιμενική ζώνη του Πειραιά.

Mε απόφαση του Συμβουλίου Διεύθυνσης του ΟΛΠ ΑΕ προκηρύσσονται ή επαναπροκηρύσσονται δεκαοκτώ (18) ανενεργά και εγκαταλελειμμένα πλοία, που βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα στις περιοχές του Περάματος και του Όρμου Αμπελακίων.

Η εκποίηση των πλοίων αυτών, θα γίνει με ανοιχτή πλειοδοτική διαγωνιστική διαδικασία, βάσει των  ποσών που έχουν καθορισθεί από την έκθεση επιθεώρησης που εκδόθηκε από την εκτιμητική εταιρεία.

Οι εκποιήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των φιλοπεριβαλλοντικών πολιτικών που ασκεί ο ΟΛΠ ΑΕ στην ευρύτερη λιμενική ζώνη του Πειραιά, με παράλληλο στόχο την παραχώρηση μέρους των χώρων στην Αυτοδιοίκηση ή σε ιδιώτες κατασκευαστές.

Τα σχετικά στοιχεία για κάθε πλοίο χωριστά θα δημοσιευθούν στα ΜΜΕ και θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024