Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΧειμερινές προσφορές από την Royal Caribbean Cruises στην Καραϊβική

Χειμερινές προσφορές από την Royal Caribbean Cruises στην Καραϊβική

Η Royal Caribbean Cruises, προτείνει για αυτό τον χειμώνα την εξερεύνηση της Καραϊβικής με μια σειρά κρουαζιέρων με τα πολυτελή πλοία της. Συγκεκριμένα, το υπερπολυτελές Independence of the Seas θα […]

Η Royal Caribbean Cruises, προτείνει για αυτό τον χειμώνα την εξερεύνηση της Καραϊβικής με μια<...> σειρά κρουαζιέρων με τα πολυτελή πλοία της.

Συγκεκριμένα, το υπερπολυτελές Independence of the Seas θα αναχωρήσει στις 7 και 21 Φεβρουαρίου από το Φορτ Λοντερντέηλ για κρουαζιέρες 9 ημερών, με ενδιάμεσους σταθμούς σε Πουέρτο Ρίκο, Σεν Τόμας, Σεν Μαρτέν και Αϊτή. Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει επίσης 7ήμερες κρουαζιέρες και στη Δυτική Καραϊβική. Το Independence of the Seas θα αναχωρήσει από το Φόρτ Λοντερντέηλ στις 1 και 15 Φεβρουαρίου και θα επισκεφτεί τα Γκράντ Κέημαν, την Κόστα Μάγια, τον μικρό τουριστικό παράδεισο του Μεξικού και το δημοφιλές Κοζουμέλ. Την ίδια χρονική περίοδο παρόμοιους προορισμούς θα επισκεφτεί και το Freedom of the Seas.

Το Vision of the Seas, μικρότερο σε μέγεθος, αλλά εξίσου πλούσιο σε επιλογές, κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί σε κρουαζιέρες 8 ημερών τη νότια Καραϊβική. Με λιμάνι αναχώρησης το Σάντο Ντομίνγκο το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί στις 1 και 15 Φεβρουαρίου την Γουαδελούπη, την ειδυλλιακή Μαρτινίκα, τα κοσμοπολίτικα Μπαρμπέιντος και την Σάντα Λουτσία. Στις 8 και 22 Φεβρουαρίου το ίδιο κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει και πάλι από το Σάντο Ντομίνγκο για το Σεν Μαρτέν, την Ντομίνικα, περιοχή με εξαιρετική φυσική ομορφιά, τη Νήσο Μαργαρίτα και την ατμοσφαιρική Αρούμπα. Όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο πλοίο και είναι κάτοχοι ελληνικού διαβατηρίου, δε θα χρειαστούν βίζα για την Αμερική.

Το υπερσύγχρονο και πολυτελές Liberty of the Seas θα αναχωρήσει στις 7, 14 και 21 Φεβρουαρίου από το Μαϊάμι με προορισμό τη μαγευτική Αϊτή, την τροπική Τζαμάικα, το Γκράντ Κέημαν και το Κοζουμέλ, πριν επιστρέψει και πάλι στο Μαϊάμι, ενώ το ίδιο κρουαζιερόπλοιο στις 28 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει εκ νέου το ταξίδι του από το Μαϊάμι και για 8 ημέρες θα περιηγηθεί στα εξωτικά νερά του Πουέρτο Ρίκο, του Σεν Μαρτέν και της Αϊτής.

Για όσους θέλουν να ζήσουν έντονες συγκινήσεις και να παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα του καρναβαλιού και το κέφι, η Royal Caribbean Cruises έχει προγραμματίσει κρουαζιέρα 9 ημερών στην Βραζιλία με το Splendour of the Seas, με ημερομηνία αναχώρησης από το Σάο Πάολο στις 20 Φεβρουαρίου. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί που θα επισκεφτεί το κρουαζιερόπλοιο περιλαμβάνουν το Παράτι, το Μπούζιος, το Σαλβαντόρ ντε Μπαχία και την Ιλχαμπέλα.

Τέλος, το Infinity θα προσφέρει στους λάτρεις της Λατινικής Αμερικής μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, καθώς στις 1 και 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει δεκαπενθήμερη κρουαζιέρα με αναχώρηση από το Βαλπαραϊσο και θα επισκεφτεί μεταξύ άλλων τον Πορθμό του Μαγγελάνου, το Ακρωτήρι Χόρν, το Μοντεβιδέο και το Μπουένος Aιρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024