Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΠουλάει τις μετοχές της First Choice η Royal Caribbean

Πουλάει τις μετοχές της First Choice η Royal Caribbean

Η Royal Caribbean International ενδέχεται να αναγκαστεί να πουλήσει τις μετοχές της αξίας 200 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας που έχει στην First Choice, για να μπορέσει να προχωρήσει σε συγχώνευση με […]

Η Royal Caribbean<.> International ενδέχεται να αναγκαστεί να πουλήσει τις μετοχές της αξίας<...> 200 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας που έχει στην First Choice, για να μπορέσει να προχωρήσει σε συγχώνευση με την P&O Princess Cruises.

Το γραφείο εμπορικών συναλλαγών της Μεγάλης Βρετανίας επιβεβαίωσε ότι η επένδυση της Royal Caribbean International στην First Choice επηρέασε την απόφαση για έλεγχο της επένδυσης των 4,8 δισ. λιρών Αγγλίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Όμως οικονομικοί αναλυτές αναφέρουν ότι μια συγχώνευση ανάμεσα στην P&O και τη Royal Caribbean είναι μάλλον απίθανη αφού η Carnival έχει θέσει υψηλότερο στόχο. Θα ήταν λάθος επίσης, να πιστεύουμε ότι οι μετοχές της First Choice αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στην συμφωνία.

Η P&O Princess Cruises ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα, τα οποία ήταν καλύτερα από τα αναμενόμενα κι έτσι η αμερικανικής έδρας Carnival επέσπευσε να αυξήσει την προσφορά της σε 3.8 δισ. λίρες Αγγλίας.

Η βρετανική ναυτιλιακή δήλωσε κέρδη 361 εκατομμυρίων, τα οποία ήταν χαμηλότερα κατά 3% από το 2000.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024