Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣταθερά τα τιμολόγια του ΟΛΠ για όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας κατά το 2012
Υποδοχή του πρώτου επιβατικού πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά

Σταθερά τα τιμολόγια του ΟΛΠ για όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας κατά το 2012

Ο ΟΛΠ ΑΕ, κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ειδικά στον κλάδο της ακτοπλοΐας, αποφάσισε να παγώσει τα τιμολόγια του για το 2012, στα επίπεδα του 2011, χωρίς καμία προσαρμογή ή προσαύξηση.

Κατά την υποδοχή του πρώτου επιβατικού πλοίου, το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά, του πλοίου “Blue Star Δήλος”, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ, κ. Γιώργος Ανωμερίτης ανταπαντώντας στα θερμά λόγια υποδοχής του καπετάνιου (κ. Δημήτρη Διονυσάτου) και της πλοιοκτησίας (κ.κ. Μιχάλη Σακέλλη, Γιάννη Σκούτα), τόνισε το σημαντικότατο ρόλο των σύγχρονων εταιρειών ακτοπλοΐας στην περιφερειακή ανάπτυξη της νησιωτικής χώρας, ανακοινώνοντας και επίσημα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ ΑΕ αποφάσισε να διατηρήσει σταθερά, χωρίς καμία αύξηση (ούτε προσαρμογής του ΔΤΚ) τα τιμολόγια του Οργανισμού για όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας κατά τη διάρκεια του 2012.

Ο ΟΛΠ ΑΕ, παρά τις συνεχείς και σημαντικές επενδύσεις των υποδομών του στον λιμένα ακτοπλοΐας (νέο κρηπίδωμα λιμένα Αλών, δίκτυα υποδοχής λυμάτων πλοίων, ανακατασκευές και συντήρηση κρηπιδωμάτων, συγκοινωνιακές ρυθμίσεις κ.λ.π.), κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ειδικά στον κλάδο της ακτοπλοΐας, αποφάσισε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 19/12/2011 να “παγώσει” τα τιμολόγια του για το 2012, στα επίπεδα του 2011, χωρίς καμία προσαρμογή ή προσαύξηση.

Ακόμη, με τη βράβευση των αριστούχων φοιτητών και μαθητών, παιδιών των εργαζομένων του ΟΛΠ ΑΕ, ολοκληρώθηκαν οι γιορτινές εκδηλώσεις για τα παιδιά των εργαζομένων. Στην εκδήλωση της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, τα κάλαντα τραγούδησε η παιδική χορωδία της ΧΑΝ Νικαίας. Απευθύνοντας ευχές στα παιδιά και τα στελέχη του ΟΛΠ ΑΕ ο κ. Ανωμερίτης, μεταξύ άλλων τόνισε: “Ο ΟΛΠ ΑΕ είναι μια επιχείρηση, η οποία δουλεύει 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ώρο. Αυτό σημαίνει ότι όταν οι περισσότεροι γιορτάζουν τις άγιες μέρες, κάποιοι άλλοι στον ΟΛΠ ΑΕ εργάζονται ξεφορτώνοντας πλοία, εξυπηρετώντας πλοία της ακτοπλοΐας ή της κρουαζιέρας, φυλάσσοντας μέρα-νύχτα το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Γι’αυτό για τον ΟΛΠ ΑΕ και τους εργαζόμενούς του, οι πρωτιές και οι επιτυχίες των παιδιών αυτών είναι κάτι ξεχωριστό. Συγχαίρουμε τα παιδιά για τους κόπους τους, τιμώντας όσα πρώτευσαν και αρίστευσαν και τους γονείς για τη φροντίδα τους, ιδιαίτερα όσους εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες. Ο ΟΛΠ ΑΕ θα είναι πάντα αρωγός στο έργο και των εργαζομένων και των παιδιών τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024