Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος Τουρισμός`Ανοιγμα στην ελληνική αγορά επιχειρεί η εταιρία μαρίνων Setur Marinalari

`Ανοιγμα στην ελληνική αγορά επιχειρεί η εταιρία μαρίνων Setur Marinalari

Πρόσκληση στους Έλληνες επενδυτές και ιδιοκτήτες σκαφών απηύθυνε η αλυσίδα `Setur Marinalari` (Μαρίνες Setur) του ομίλου Κοτς,η οποία εκμεταλλεύεται 7 μαρίνες στην Τουρκία και κατέχει μερίδιο 33% στην τουρκική αγορά, […]

Πρόσκληση στους Έλληνες επενδυτές και ιδιοκτήτες σκαφών απηύθυνε η αλυσίδα `Setur Marinalari` (Μαρίνες Setur) του ομίλου Κοτς,<...>η οποία εκμεταλλεύεται 7 μαρίνες στην Τουρκία και κατέχει μερίδιο 33% στην τουρκική αγορά, στα πλαίσια του 3ου Διεθνούς Ράλι Γιοτ Αιγαίου.

Όπως μάλιστα δήλωσε στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων της `Setur Marinalari`, κ. Αζίζ Γκιουνγκιόρ, “η Ελλάδα υστερεί σε μαρίνες, ενώ διαθέτει πολλά σκάφη τα οποία θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες των μαρινών της Τουρκίας”. “Στόχος μας δεν είναι απλώς να προσελκύσουμε τους Έλληνες και γενικότερα τους ξένους ιδιοκτήτες σκαφών στις μαρίνες μας, αλλά και να δημιουργήσουμε σχέσεις μεταξύ των λαών, να τους καλέσουμε να γνωρίσουν την Τουρκία και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τουρισμού, αλλά και των οικονομικών και φιλικών σχέσεων εξήγησε.

“Είμαστε ανοιχτοί για να δεχτούμε ξένες επενδύσεις αλλά και να επενδύσουμε στον τομέα εκμετάλλευσης μαρινών στην Ελλάδα πρόσθεσε ο κ. Γκιουνγκιόρ, ενώ αναφερόμενος στις δραστηριότητες της `Setur Marinalari` τόνισε ότι “η αλυσίδα δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια και διαθέτει τις 7 από τις 31 μαρίνες που λειτουργούν στην Τουρκία”. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το 90% από τις 31 μαρίνες που λειτουργούν στην Τουρκία ανήκει στον ιδιωτικό τομέα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024